Η Selena Gomez ξεκαθαρίζει τις φήμες για τη διαμάχη της με τη Dua Lipa αφού την έκανε unfollow στο Instagram

Όλοι μπορούν επίσημα να «ηρεμήσουν», επειδή η Selena Gomez έχει σταματήσει τις φήμες για διαμάχη της με τη Dua Lipa. Η Selena Gomez συμμετείχε σε μια συνέντευξη με την Fast Company, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη (3 Οκτωβρίου) και κατέγραψε το πώς νιώθει πραγματικά για την τραγουδίστρια “Levitating” αφού την έκανε unfollow στο Instagram το περασμένο καλοκαίρι.

Η Gomez αποκάλυψε ότι το να μην ακολουθήσει τη Dua ήταν απλώς ένα λάθος που δεν σκόπευε να κάνει, πόσο μάλλον να το πιάσουν οι θαυμαστές της.

“It was an accident!” είπε στην συνέντευξη. “I was just cleaning up some of my Instagram. Then somebody called me and was like, ‘What happened with Dua?!’”

Τότε, η Gomez δεν έκανε καμία δήλωση για το θέμα. Ωστόσο, μπήκε στο Instagram – όπου έγινε η αρχική παρεξήγηση – και δημοσίευσε μια φωτογραφία της φορώντας ένα πουά φόρεμα με πεταλούδες Versace από τη συνεργασία La Vacanza της Dua Lipa.

«Μια μικρή στιγμή Versace/Dua», έγραψε η ηθοποιός του Only Murders in the Building στο στιγμιότυπο, που μοιράστηκε στη ροή της στις 30 Ιουνίου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Gomez άφησε να εννοηθεί το επερχόμενο στούντιο άλμπουμ της και αποκάλυψε ότι οι θαυμαστές δεν πρέπει να περιμένουν καμία «θλιμμένη μουσική για κορίτσια» από τον δίσκο. «Δεν μπορώ πραγματικά να γράψω αυτή τη μουσική αν δεν είμαι λυπημένη. Έπρεπε να ξαναμάθω πώς ήταν να είμαι εγώ και να είμαι ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει ούτε ένα λυπητερό τραγούδι σε όλο αυτό το άλμπουμ», πρόσθεσε.

Δείτε όλη την συνέντευξη της Selena Gomez εδώ

🗓️ 04 Oct 2023

Related Articles