Η Selena Gomez κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο του «My Mind and Me»

Selena-Gomez-My-Mind-Me-video-15623567821-1068x694-1

Οι θαυμαστές της Selena Gomez που δεν έχουν δει ακόμη το ντοκιμαντέρ της Apple TV+ My Mind & Me ή οι θαυμαστές που θέλουν να το ξαναζήσουν είναι τυχεροί: Την Πέμπτη (1 Δεκεμβρίου), η multi-hyphenate μοιράστηκε μια κινηματογραφική εκδοχή του συνοδευτικού κομματιού του ντοκιμαντέρ της , το οποίο περιλαμβάνει αρκετές οικείες σκηνές από την ταινία.

Το βίντεο ξεκινά με τον Gomez να κάθεται σε ένα πιάνο, παίζοντας απαλά τα πλήκτρα του τραγουδιού. Στιγμιότυπα από την ηχογράφηση του κομματιού, εκτός από αποσπάσματα από τα ταξίδια της, τη ζωντανή συναυλία και την αλληλεπίδραση με φίλους, θαυμαστές και την οικογένειά της, συνεχίζονται διαδοχικά μέχρι το τέλος του βίντεο.

«Το μυαλό μου κι εγώ/ Δεν τα πηγαίνουμε καλά μερικές φορές/ Και δυσκολεύομαι να αναπνεύσω/ Αλλά δεν θα άλλαζα τη ζωή μου/ Και όλα τα συντρίβονται και καίγονται και σπάνε, το ξέρω τώρα/ Αν κάποιος δει εμένα έτσι, τότε δεν θα νιώθουν μόνοι τώρα/ Το μυαλό μου κι εγώ», τραγουδάει η 30χρονη στο ρεφρέν του κομματιού.

Η Gomez μίλησε με το Billboard στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στο κόκκινο χαλί και αποκάλυψε ότι αρχικά δίστασε να κυκλοφορήσει το έργο σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

«Επρόκειτο να κυκλοφορήσω αυτό το ντοκιμαντέρ πολλές φορές και ποτέ δεν ένιωσα σωστό», είπε η σταρ. «Μετά χτύπησε η πανδημία και πολλοί άνθρωποι άρχισαν να συζητούν γύρω από την ψυχική υγεία, την απομόνωση, τους ανθρώπους που αισθάνονται κατάθλιψη ή άγχος – ποτέ δεν ένιωθαν αυτά τα συναισθήματα πριν αλλά τώρα. Ελπίζω απλώς ότι αυτό θα συνεχίσει σε κάτι σαν μια συζήτηση που οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν για να βοηθήσουν αργότερα».

🗓️ 02 Dec 2022

Related Articles