Η Selena Gomez κυκλοφορεί το νέο τραγούδι με τίτλο «Single Soon»

Η Selena Gomez δεν έχει τελειώσει ακόμα με το πολυαναμενόμενο τρίτο στούντιο άλμπουμ της, αλλά κρατά τους θαυμαστές να χορταίνουν στο μεταξύ με ένα αυθόρμητο νέο jam, το “Single Soon”, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή (25 Αυγούστου).

«Όλοι μου ζητάτε νέα μουσική», έγραψε στο Instagram ανακοινώνοντας το τραγούδι μια εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του, μοιράζοντας το λαμπερό εξώφυλλο του κομματιού. «Επειδή δεν έχω τελειώσει αρκετά με το SG3, ήθελα να βγάλω ένα διασκεδαστικό μικρό τραγούδι που έγραψα πριν λίγο καιρό, το οποίο είναι τέλειο για το τέλος του καλοκαιριού».

Η Gomez δεν έχει κυκλοφορήσει πλήρες άλμπουμ από το Rare του 2020, αν και άφησε το εξ ολοκλήρου ισπανικό EP της Revalación την επόμενη χρονιά. Έχει επίσης φιλοξενηθεί σε μερικά σποραδικά σινγκλ από το τελευταίο της πλήρες άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένου του smash της Rema το 2022 “Calm Down” και κυκλοφόρησε ένα αυτόνομο κομμάτι “My Mind & Me” για να υποστηρίξει το ομώνυμο ντοκιμαντέρ της στο Apple TV πέρυσι.

Το κομμάτι παραγωγής Benny Blanco και Cashmere Cat ανοίγει με μια φωνητική νότα από τη μικρή αδερφή του Gomez, Gracie, στην οποία η 10χρονη διαβεβαιώνει τη μεγάλη αδερφή της σούπερ σταρ της ποπ: «I love you sissy. Never worry about boyfriends at all».

🗓️ 25 Aug 2023

Related Articles