Η Selena Gomez κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι "My Mind And Me"

Η Selena Gomez κυκλοφορεί νέα μουσική μαζί με το ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ της, «My Mind and Me», και το κομμάτι είναι τόσο συναισθηματικό όσο φαίνεται να είναι και η ταινία.

Η Selena Gomez θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της στο Apple TV+ στις 4 Νοεμβρίου. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει μια ειλικρινής ματιά για την προσωπική  ζωή της ποπ σταρ, αφού από πολύ μικρή βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ξεκινώντας από τον Barney and Friends πριν γίνει γνωστό στο Wizards of Waverly Place .

Στο συγκινητικό τρέιλερ για το My Mind and Me, η Selena δήλωσε: «Όλη μου τη ζωή από τότε που ήμουν παιδί, δούλευα. Δεν θέλω να γίνω σούπερ διάσημη, αλλά ξέρω ότι από την στιγμή που έφτασα μέχρι εδώ πρέπει να το κάνω». Αφού μοιράστηκε το τρέιλερ με τους θαυμαστές, η Selena ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου σινγκλ της «My Mind & Me», το οποίο έχει το ίδιο όνομα με το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της.

«My Mind & Me», το νέο μου τραγούδι από την επερχόμενη ταινία στο @AppleTVPlus, κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου στις 5 π.μ. GMT», έγραψε στη λεζάντα του εξωφύλλου του κομματιού στο Instagram. “Μπορείτε να το αποθηκεύσετε από τώρα.”

Βασισμένη σε μια προεπισκόπηση του τραγουδιού, η οποία μπορεί να ακουστεί και στο επίσημο τρέιλερ, η Gomez συνοψίζει την προκλητική σχέση της με την ψυχική της υγεία, η οποία είναι και η κύρια εστίαση του ντοκιμαντέρ. Τραγουδάει, «Το μυαλό μου κι εγώ/ Δεν τα πηγαίνουμε καλά μερικές φορές/ Και γίνεται δύσκολο να αναπνεύσω/ Αλλά δεν θα άλλαζα τη ζωή μου».

Το «My Mind and Me» χρειάστηκε έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί, οπότε οι θαυμαστές αναμφίβολα θα έχουν να δουν πολλά από την καριέρα της στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και στην προσωπική της ζωή.

🗓️ 25 Oct 2022

Related Articles