Η Selena Gomez και οι BLACKPINK επανασυνδέθηκαν

28 Nov 2022
BLACKPINK-Selena-Gomez-15623540973-1068x712-1

Χάρη στη Selena, πήραμε μια εσωτερική ματιά στο “Selpink chilling”. Η λεζάντα, η οποία αναφερόταν σε μια σειρά από τη συνεργασία της Selena και των BLACKPINK “Ice Cream”, συνόδευε μια τριάδα αξιολάτρευτων φωτογραφιών. Για την επανασύνδεση του “Selpink”, τα κορίτσια ήταν όλα χαμογελαστά, μοιράζονταν αγκαλιά και χαριτωμένες πόζες.

Ενώ οι BLACKPINK ήταν εξοπλισμένοι με τα ρούχα του BRAND τους, η Selena φορούσε τζιν και ένα σακάκι. Όπως τόνισε ο Soompi, οι φωτογραφίες πιθανότατα τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της στάσης στο Newark στην πρόσφατη περιοδεία των BLACKPINK στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η επανένωση Selena Gomez και BLACKPINK έρχεται μετά από δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του συνεργατικού τους single. Το “Ice Cream” ήταν μια πιστοποιημένη επιτυχία κατά την κυκλοφορία του, αλλά λόγω των περιορισμών του COVID-19, το σινγκλ και το μουσικό βίντεο ηχογραφήθηκαν εξ αποστάσεως. Αν και η Selena είχε συναντήσει στο παρελθόν μερικά μέλη των BLACKPINK σε διάφορες εκδηλώσεις μόδας, η συναυλία στο Newark σηματοδότησε την πρώτη φορά που όλοι συναντήθηκαν προσωπικά.

Το καρουσέλ του Insta συγκέντρωσε πολλά σχόλια από θαυμαστές. «Ice cream performance pleaaase», έγραψε ένας ακόλουθος. Ένας άλλος πρόσθεσε, «Finally we got SELPINK together». Η Rosé άφησε ένα διακριτικό νεύμα στη φιλία της με τη Selena στα σχόλια, αντιδρώντας με πολλά emojis με καρδιά. Η ίδια δημοσίευσε τη φωτογραφία και στο Instagram Story της.

Σε ένα προηγούμενο βίντεο στα παρασκήνια από τα γυρίσματα του «Ice Cream», η Selena είχε μιλήσει για τη δουλειά της με τις BLACKPINK. «Είναι πολύ γνωστές για τα βίντεό τους και είναι γνωστές και για την προσωπικότητά τους, οπότε ένιωσα ότι έπρεπε να μπω λίγο στον κόσμο τους», δήλωσε.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν η Selena και ο BLACKPINK θα συνεργαστούν ξανά, αλλά οι σούπερ σταρ σίγουρα κρατούν γεμάτα ατομικά προγράμματα. Η Selena κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο “My Mind and Me”, ενώ οι BLACKPINK πρόκειται να ξεκινήσουν το ευρωπαϊκό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Related Articles