Η Selena Gomez για χρόνια σκεφτόταν την αυτοκτονία: «Νόμιζα ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν ήμουν εκεί»

23hfO1_0ixac1FE00

Η Selena Gomez  περιγράφει το δύσκολο ταξίδι της ψυχικής και σωματικής υγείας τα τελευταία χρόνια. Καθώς η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να δώσει στους θαυμαστές της μια ειλικρινή ματιά στο ταξίδι της ψυχικής υγείας μέσω από το νέο της ντοκιμαντέρ στο Apple TV+ Selena Gomez: My Mind & Me, η 30χρονη μοιράζεται νέες λεπτομέρειες για το πόσο σκοτεινή έγινε η ζωή της στα 20 της.

Η πρωταγωνίστρια του The Only Murders in the Building, η οποία αποκάλυψε δημόσια ότι έπασχε από διπολική διαταραχή το 2020, είπε στο Rolling Stone ότι πάλευε με τον αυτοκτονικό ιδεασμό για χρόνια, αλλά ποτέ δεν έκανε τις σκέψεις του, λέγοντας: «Νόμιζα ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν ήμουν εκεί».

Οι φίλοι της έφερναν φαγητό, αλλά κανείς τους δεν ήξερε τι πραγματικά συνέβαινε. «Μερικές φορές περνούσαν εβδομάδες που ήμουν στο κρεβάτι», εξήγησε η Selena, «εκεί που ακόμη και το περπάτημα στον κάτω όροφο θα ήταν τόσο κουραστικό». Και ενώ η ηθοποιός του Only Murders in the Building δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, είπε ότι πέρασε χρόνια σκεπτόμενη να το κάνει.

Στη νέα της συνέντευξη, η Selena μοιράστηκε επίσης τους αγώνες της να αποβάλει την εικόνα της Disney και να ζήσει στην πραγματικότητα που οραματίστηκε για τον εαυτό της. Όταν έκλεισε τα 25, η τραγουδίστρια του «My Mind and Me» στεναχωρήθηκε που δεν ήταν πουθενά κοντά στον γάμο.

«Ήταν τόσο ανόητο, αλλά πραγματικά νόμιζα ότι ο κόσμος μου είχε τελειώσει», δήλωσε. “Ποτέ δεν ταιριάζω με μια ωραία ομάδα κοριτσιών που ήταν διασημότητες. Η μόνη μου φίλη στη βιομηχανία είναι πραγματικά η Taylor Swift, οπότε θυμάμαι ότι ένιωθα ότι δεν ανήκα πουθενά. Ένιωσα την παρουσία όλων γύρω μου να ζούσαν γεμάτες ζωές. Βρισκόμουν σε μια αρκετά καλή θέση στην ζωή και ήμουν πραγματικά χαρούμενη, αλλά συνεχώς σκεφτόμουν μπορούν όντως αυτά τα υλιστικά πράγματα να με κάνουν ευτυχισμένη; Απλώς δεν μου άρεσε αυτό που ήμουν, γιατί δεν ήξερα ποια ήμουν.”

Σήμερα, η Selena είναι περήφανη για τη δουλειά που έχει κάνει για να θέσει την ψυχική της υγεία προτεραιότητα. Αφού μπήκε σε τέσσερις διαφορετικές εγκαταστάσεις θεραπείας και έλαβε μια διπολική διάγνωση, είναι έτοιμη να μοιραστεί την ιστορία της με την ελπίδα να βοηθήσει άλλους.

«Ξέρω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο μήνυμα, είμαι όμως ο κατάλληλος άνθρωπος για να το φέρω στο φως;» αναρωτήθηκε η Selena. “Δεν ξέρω. Ήθελα κάποιος να πει, “Σελένα, αυτό είναι πολύ έντονο”. Αλλά όλοι έλεγαν: «Είμαι πραγματικά συγκινημένη».

Το νέο ντοκιμαντέρ της Selena θα είναι διαθέσιμο από σήμερα 4 Νοεμβρίου στο Apple TV+.

🗓️ 04 Nov 2022

Related Articles