Η Selena Gomez ετοιμάζει νέα τραγούδια «Είμαι έτοιμη να διασκεδάσω»

1446546605

Η Dua Lipa, η Selena Gomez, ο Jack Harlow και περισσότεροι από τους λαμπρότερους αστέρες της μουσικής γιόρτασαν τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς και τα κορυφαία στελέχη, καλλιτέχνες και δημιουργικούς της βιομηχανίας στο brunch Hitmakers του Variety, που πραγματοποιήθηκε στο City Market Social House στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Η Γκόμεζ, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο Hitmakers Film Song of the Year για το «My Mind & Me», χρησιμοποίησε την ομιλία αποδοχής της για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της που «με άφησαν μόνος μου» στο νέο της ομώνυμο ντοκιμαντέρ Apple TV+.

Μιλώντας στον Marc Malkin του Variety στο κόκκινο χαλί, η Gomez πείραξε επίσης νέα μουσική καθ’ οδόν, την οποία περιέγραψε ως «ισχυρή, ενδυναμωτική» και «πραγματικά χαρούμενη».

«Είμαι τόσο χαρούμενος και θα είστε τόσο χαρούμενοι όταν ακούσετε τη μουσική, το υπόσχομαι», είπε ο Γκόμεζ. «Θέλω όλοι να αισθάνονται καλά όταν ακούνε τον νέο δίσκο».

Η Γκόμεζ είπε επίσης ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τη τιμώμενη Λίπα των Hitmakers. Η Γκόμεζ εξήρε την ικανότητα της Λίπα να επαναφέρει τη χορευτική μουσική με τόσο μεγάλο τρόπο, αποκαλώντας την «μια τέτοια ανάσα φρέσκου αέρα».

«Απλώς πιστεύω ότι είναι ισχυρή», είπε η Γκόμεζ. «Νομίζω ότι είναι όμορφη».

Η Λίπα μοιράστηκε παρόμοιους επαίνους για την Γκόμεζ και είπε ότι θα ήθελε «απολύτως» να κάνει μια συνεργασία με το «Σέλιπα».

Ανοίγοντας την εκδήλωση, η Shirley Halperin, εκτελεστική συντάκτρια μουσικής, είπε ότι αφού το Variety μίλησε με περισσότερους από 150 Hitmakers και Hitbreakers, το κύριο στοιχείο είναι ότι η βιομηχανία «κοιμάται» με R&B.

«Είπατε ότι το πιο πιεστικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η μουσική βιομηχανία σήμερα είναι ο υπερκορεσμός και η υπερβολική αφθονία τραγουδιών», είπε ο Halperin σε ένα κοινό ηγετών του κλάδου. «Ένα πολύ δεύτερο, τρίτο και τέταρτο ήταν η επιβράδυνση στην ανάπτυξη νέων σταρ και των καλλιτεχνών, οι ανησυχίες για διαχωρισμούς ροής και ζητήματα εκπροσώπησης».

Τελειώνοντας την ομιλία της αποδεχόμενος το Βραβείο Manager of the Year, η Ebonie Ward, η οποία εκπροσωπεί τους Gunna, Future και Flo Milli, είπε: «Δωρείστε την Gunna, δωρεάν YSL, δωρεάν Young Thug και προστατέψτε τη Μαύρη τέχνη».

Αργότερα στην τελετή, η Rita Wilson, απονέμοντας στην Kara DioGuardi το A&R Award, ενθάρρυνε το πλήθος με μια ερμηνεία του Naughty από το Nature του “Hip Hop Hooray”.

Ένα μεγάλο θέμα της τελετής ήταν η επίδραση του TikTok στους μεγαλύτερους φετινούς δίσκους, συμπεριλαμβανομένου του “Abcdefu” του GAYLE και του “Evergreen (You Didn’t Deserve Me at All” του Omar Apollo.

Με απλά λόγια από τον ίδιο τον Απόλλωνα, «Θέλω να ευχαριστήσω το TikTok… που άλλαξε τη ζωή μου.!»

🗓️ 07 Dec 2022

Related Articles