Η Selena Gomez ετοιμάζει νέα μουσική στο Παρίσι

Selena-Gomez-GettyImages-1446546605-1

Είμαστε πάντα χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για νέα μουσική. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που η Selena Gomez ηχογραφεί μουσική. Η σούπερ σταρ μπήκε στο Instagram και βεβαίωσε στους θαυμαστές που γνώριζαν ότι βρισκόταν στο Παρίσι για κάποιο λόγο.

«Μην ανησυχείτε παιδιά, έρχεται. Ακόμα και από το Παρίσι. 😉» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της 13ης Ιουνίου αντιμετωπίστηκε με τεράστιο ενθουσιασμό από τους θαυμαστές, οι οποίοι περιμένουν ένα νέο άλμπουμ από τον Gomez. Το τελευταίο της άλμπουμ, Rare, κυκλοφόρησε το 2020. Η επίσημη σελίδα του Hulu, του ιστότοπου ροής, σχολίασε “μείνετε ήρεμοι μείνετε ήρεμοι μείνετε ήρεμοι” στην ανάρτηση, ενώ ένας άλλος θαυμαστής έγραψε: “Τα καλύτερα νέα 😭”.

Η 30χρονη διαμένη στο Παρίσι τον τελευταίο μήνα και ενημερώνει τους θαυμαστές της με φωτογραφίες. Από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, φαίνεται ότι η Selena Gomez αποκαλούσε το Paris σπίτι της, καθώς παρακολουθεί τα αξιοθέατα και τους ήχους και το υπέροχο φαγητό.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, δημοσίευσε μερικά κλικ της φορώντας ένα τοπ Christian Dior, αν και την τρολάρουν και γι’ αυτό, και ορισμένοι θαυμαστές την κατηγόρησαν ακόμη και ότι φαίνεται πιο καμπυλωτή από το συνηθισμένο. Η αλήθεια είναι ότι, με διάγνωση lupus, η Gomez δήλωσε πρόσφατα σε ζωντανή μετάδοση στο TikTok ότι δεν ήταν μοντέλο και «δεν θα γίνει ποτέ».

Η Γκόμεζ αποκάλυψε ότι τα φάρμακά της για την αυτοάνοση πάθηση την έκαναν να πάρει βάρος. Βρίσκεται στο στόχαστρο των τρολ εδώ και πολύ καιρό που τη στοχοποιούν συχνά λόγω του βάρους της, αλλά η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει μάθει να τα παίρνει όλα με προσοχή καθώς εξήγησε ότι ενώ το φάρμακό της ήταν χρήσιμο, είχε παρενέργειες.

Τότε, είπε, «Όχι μοντέλο, ποτέ δεν θα γίνει. Απλώς σίγουρα δεν είμαι αυτό. Ήθελα απλώς να σας πω ότι σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόηση. Και αν όχι, φύγετε, «γιατί ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να ντροπιάζεις τους ανθρώπους για το σώμα τους».

🗓️ 15 Jun 2023

Related Articles