Η Selena Gomez ετοιμάζει δύο νέες εκπομπές μαγειρικής για το Food Network

Selena-Gomez-Golden-Globes-2023-GettyImages-1455611020

Η Selena Gomez θα επεκτείνει την παρουσία της στις τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικές. Το Food Network ανακοίνωσε πρόσφατα σε ένα δελτίο τύπου την Τετάρτη 17 Μαΐου ότι θα συνεργαστέι με τη Selena Gomez για την παραγωγή των δύο νέων εκπομπών.

Η πρώτη από τις δύο εκπομπές της Selena Gomez για το Food Network θα προβληθεί φέτος και θα επικεντρώνεται σε δραστηριότητες στην κουζίνα κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων. Το 2024, αναμένεται να προβληθεί και μία δεύτερη εκπομπή, όπου η Selena Gomez θα συναντήσει με μερικούς από τους καλύτερους σεφ της Αμερικής και θα επισκεφθεί τις κουζίνες τους για να προσπαθήσει να μαγειρέψει τα πιάτα τους.

Ωστόσο, οι τίτλοι των δύο νέων εκπομπών που θα παρουσιάσει η Selena Gomez στο Food Network δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

«Οι γιορτές είναι πάντα σημαντικές για το Food Network, φτάνοντας σχεδόν 60 εκατομμύρια τηλεθεατές και με τη Selena να εγκαινιάζει τις σχεδόν 100 ώρες προγραμμάτων για τις γιορτές, αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα γιορτινά», δήλωσε η Kathleen Finch, η πρόεδρος της Warner Bros. Discovery.

«Ως ηγέτες στον τομέα των προγραμμάτων μαγειρικής, δεν είναι εύκολο να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας κάθε χρόνο, αλλά τα επερχόμενα προγράμματα αυξάνουν τη λάμψη με νέα πρόσωπα και πρόσωπα που επιστρέφουν και είναι γεμάτα με συναρπαστικούς διαγωνισμούς, μαγικές γιορτινές δημιουργίες και γαστρονομικές περιπέτειες για όλη την οικογένεια», πρόσθεσε η Betsy Ayala, η επικεφαλής του γαστρονομικού περιεχομένου.

Η Selena Gomez συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Warner Bros. Discovery με την επιτυχημένη εκπομπή μαγειρικής «Selena + Chef» που παρουσίασε εδώ και τέσσερις σεζόν στην πλατφόρμα streaming HBO Max.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων σεζόν του «Selena + Chef», η τραγουδίστρια και ηθοποιός φιλοξένησε διάσημους σεφ όπως οι Ludo Lefebvre, Padma Lakshmi Kwame Onwuachi, Ayesha Curry, αλλά και τον Gordon Ramsay και άλλους.

Παράλληλα, η Selena Gomez συγκέντρωσε μέσω του «Selena + Chef» χρήματα για επισιτιστικές φιλανθρωπικές δράσεις, προσφέροντας συνολικά 400.000 δολάρια σε 26 μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Μέσα στα τέλη Απριλίου, το «Selena + Chef» απέσπασε μία υποψηφιότητα στα Daytime Emmy Awards 2023στην κατηγορία της Εξαιρετικής Μαγειρικής Σειράς.

Εκτός από τις δύο νέες εκπομπές, ανακοινώθηκε και η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του «Only Murders In The Building», στην οποία η Selena Gomez πρωταγωνιστεί μαζί με τον Steve Martin και τον Martin Short και θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου.

🗓️ 18 May 2023

Related Articles