Η Selena Gomez είναι η πρώτη γυναίκα που ξεπέρασε τους 400 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram

21 Mar 2023
selena-gomez-12-3-2022-billboard-1548

Η Selena Gomez έγινε επίσημα η πρώτη γυναίκα στο Instagram που ξεπέρασε τους 400 εκατομμύρια ακόλουθους την Παρασκευή (17 Μαρτίου). Πριν από λιγότερο από ένα μήνα, όταν έφτασε τους 381 εκατομμύρια ακόλουθους, η σταρ του Only Murders in the Building πέρασε την Kylie Jenner ως η γυναίκα με τις περισσότερες followers στο Instagram.

Ενώ η Γκόμεζ είναι η γυναίκα με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα, ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το άτομο με τους περισσότερους followers παγκοσμίως με 562 εκατομμύρια ακόλουθους. Ένας άλλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ο Lionel Messi, που ακολουθεί με 442 εκατομμύρια followers.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Γκόμεζ ήταν μια εκπληκτική selfie χωρίς μακιγιάζ με την απλή λεζάντα, “Violet Chemistry”, που είναι ένας τίτλος κομματιού από το όγδοο στούντιο άλμπουμ του Cyrus που μόλις κυκλοφόρησε, Endless Summer Vacation.

Η τραγουδίστρια του “Lose You to Love Me” επέστρεψε στην προσωπική της ανάρτηση στη σελίδα της στο Instagram τον Ιανουάριο, περισσότερα από τέσσερα χρόνια αφότου διέγραψε την εφαρμογή από το τηλέφωνό της και έδωσε δικαιώματα ανάρτησης σε ένα μέλος της ομάδας της λόγω της ανθυγιεινής σχέσης της με την πλατφόρμα.  «Κάποια στιγμή το Instagram έγινε όλος μου ο κόσμος και ήταν πραγματικά επικίνδυνο. Στις αρχές των 20 μου, ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετά όμορφη. Υπήρξε μια ολόκληρη περίοδος στη ζωή μου που νόμιζα ότι χρειαζόμουν μακιγιάζ και δεν ήθελα ποτέ να με δουν χωρίς αυτό», είχε πει στο παρελθόν σε μια συνέντευξη στο InStyle.

Related Articles