Η Selena Gomez δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να ξαναδεί το ντοκιμαντέρ της «My Mind & Me»

Η Selena Gomez δηλώνει ότι δεν θέλει να ξαναδεί το ντοκιμαντέρ της Selena Gomez: My Mind & Me.

Πέρυσι, η τραγουδίστρια και η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Rare Beauty κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ My Mind & Me στπ Apple TV+, το οποίο απεικόνιζε με ειλικρίνεια τη μάχη της με την ψυχική της ασθένεια και τις πιέσεις της φήμης κατά τη διάρκεια έξι ετών.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Universal Music Group και στο συνέδριο Music & Health της Thrive Global στο Λος Άντζελες την Τρίτη, η 31χρονη παραδέχτηκε ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ το ντοκιμαντέρ.

“Είναι πολύ δύσκολο για μένα να το παρακολουθήσω. Δεν θα το ξαναδώ, αλλά είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο τυχερός που είχα τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί μου”, δήλωσε.

Η Selena εξήγησε ότι αρχικά ήταν «πολύ αντίθετη» στο ντοκιμαντέρ γιατί ανησυχούσε ότι θα έθετε την καριέρα της σε κίνδυνο.

«Υπήρξε μια πολύ μεγάλη χρονική περίοδος που απλά δεν ήξερα αν ήταν καλή ιδέα. Ήξερα, τελικά, μια μέρα ήθελα να γίνω ηθοποιός για λίγο, και δεν ήξερα αν ήταν θα έθετε σε κίνδυνο πράγματα στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι κάνω, αφήνοντας τους ανθρώπους στη ζωή μου», μοιράστηκε η ηθοποιός του Only Murders in the Building.

Ωστόσο, μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τον Νοέμβριο, ένιωσε μια τεράστια αίσθηση ανακούφισης.”Δεν είχα άλλη επιλογή σε εκείνο το σημείο. Και ανακουφίστηκα. Ένιωσα σαν να σηκώθηκε ένα τεράστιο βάρος”, πρόσθεσε. «Ένιωσα ότι έπρεπε να πω πράγματα που κρατάω εδώ και χρόνια».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Selena σκέφτηκε ότι ήταν η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram με 429 εκατομμύρια followers.

«Υποθέτω ότι είμαι ευγνώμων για την πλατφόρμα και θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ για αυτό που μπορώ να κάνω, αλλά οι αριθμοί είναι απλώς αριθμοί», είπε. “Θα αγαπώ πάντα (τη σύνδεση με τους θαυμαστές της). Είναι μεγάλη ευθύνη, όμως. Είναι λίγο τρομακτικό.”

🗓️ 22 Sep 2023

Related Articles