Η Sabrina Carpenter δηλώνει ότι το να ερμηνεύσει για την Taylor Swift είναι ένα «Παιδικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Η Sabrina Carpenter βρίσκεται στη μέση των εγκαινίων για την Taylor Swift στο λατινοαμερικάνικο σκέλος της δημοφιλούς περιοδείας Eras και η τραγουδίστρια του “Nonsense” σκέφτηκε τη στιγμή που έμαθε για τη συναυλία σε μια νέα συνέντευξη στο Who What Wear.

«Δεν θα πω ότι κατούρησε το παντελόνι μου γιατί αυτό ακούγεται πολύ γραφικό και ίσως όχι υγιεινό, αλλά νομίζω ότι πραγματικά με ξάφνιασε», θυμάται όταν άκουσε τα νέα «Ήταν ένα πολύ παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Και πρόσθεσε: «Μάλλον ακόμα δεν το έχω επεξεργαστεί αν είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου».

Η Carpenter λέει ότι συνάντησε για πρώτη φορά τη Swift στα παρασκήνια σε μια παράσταση όταν ήταν μόλις 17 ετών. «Είχε τις γάτες της μαζί της», είπε. «Έχω μεγαλύτερες αδερφές, οπότε αν μη τι άλλο, ένιωθα σαν τέτοιου είδους σχέση».

Η Carpenter θα συμμετάσχει και πάλι στον 12 φορές νικήτρια των Grammy για να ανοίξει μια σειρά από παραστάσεις Φεβρουαρίου και Μαρτίου στην Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη. «Αυτή είναι μια από τις κύριες εμπνεύσεις μου από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, και τώρα το να μπορώ να παρακολουθώ αυτό το σόου, και κάθε βράδυ θα είναι τόσο ξεχωριστό», δήλωσε η Carpenter στο Billboard για περιοδεία με τη Swift. «Το να την παρακολουθείς από μόνο του είναι πώς μαθαίνεις. Θαυμάζω την εργασιακή της ηθική και το ταλέντο της και είναι απλά τόσο καταπληκτική».

Τον περασμένο μήνα, η ποπ τραγουδίστρια κάλυψε το “I Knew You Were Trouble” της Swift για τους Singles του Spotify. «Λοιπόν, τα κατάφερε», έγραψε η Swift σε ένα σενάριο της ερμηνείας της ηθοποιού της Disney για την επιτυχία του Red.

🗓️ 16 Nov 2023

Related Articles