Η Sabrina Carpenter αποκαλύπτει ότι δουλεύει σε ένα νέο άλμπουμ

Η ποπ σταρ σε μια πρόσφατη συνέντευξη της μαζί με την Maya Hawke, μίλησε για το πώς αισθάνεται για τη διαδικασία της σύνθεσης τραγουδιών. «Αισθάνομαι πολύ πιο ελεύθερη και πιο ενθουσιασμένη με αυτό που φτιάχνω τώρα γιατί έχω συνειδητοποιήσει ότι το είδος δεν είναι απαραίτητα το πιο σημαντικό πράγμα», αποκάλυψε. «Πρόκειται για την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα και οτιδήποτε έλκεσαι. Υπήρχαν πολλά είδη στο τελευταίο μου άλμπουμ και μου αρέσει να πιστεύω ότι θα συνεχίσω αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της συγγραφής μουσικής».

Στη συνέχεια, η Carpenter επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε ένα νέο άλμπουμ, προτού σκεφτεί να ακούσει το “ένστικτο” της για το πέμπτο στούντιο άλμπουμ της 2022, Emails I Can’t Send. «Δυστυχώς, πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να φτάσει σε εκείνο το σημείο όπου μπορείς να το κάνεις αυτό, και μέχρι να φτιάξω αυτό το άλμπουμ, δεν ήμουν εκεί που ένιωθα ότι μπορούσα», μοιράστηκε. «Τις προάλλες, αυτός ο τύπος είπε: «Η ζωή είναι τόσο μεγάλη. Απλώς πρέπει να ακολουθείς τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις κάτι, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό.» Και είπα, «Ουάου, πάντα ακούω ότι η ζωή είναι μικρή.» Αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι θα βρω το δρόμο μου».

Το Emails I Can’t Send, περιλάμβανε επιτυχίες όπως το “Nonsense”, “Feather” και “Because I Liked a Boy” το οποίο έφτασε στο Νο. 23 του τσαρτ άλμπουμ του Billboard 200, σημειώνοντας την προσπάθεια του Carpenter με την υψηλότερη βαθμολογία στα charts.

🗓️ 09 Feb 2024

Related Articles