Η Rosalía έκανε στους χορευτές της το πιο γλυκό pep talk πριν από το σετ Lollapalooza Argentina

Rosalia-Lollapalooza-Chile-2023-billboard-1548

Λίγα λεπτά πριν βγει στη σκηνή για το σετ της Lollapalooza Argentina στις 17 Μαρτίου, η Rosalía έδωσε στους χορευτές της το απόλυτο pep talk.

Το μικρόφωνο της Ισπανίδας σταρ άνοιξε κατά λάθος λίγα λεπτά πριν βγει στη σκηνή και τα γλυκά της λόγια ακούστηκαν από τους παρευρισκόμενους. «Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που κάνουμε και ελπίζω να νιώθετε πολύ περήφανοι για αυτό [και] που απολαμβάνετε το σόου», είπε στα αγγλικά πριν ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει τις επιτυχίες της «Saoko», «Bizcochito» και «La Fama».

«Ξέρετε δεν μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς εσάς. Και νιώθω πολύ χαρούμενη, πολύ ευλογημένη που είστε εδώ. Και πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά ελπίζω να το απολαύσετε απόψε στη σκηνή. Μαθαίνω πολλά από όλους εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Θέλω να ξέρετε ότι σας θαυμάζω και σας αγαπώ. Είμαι ευγνώμων για την παρουσία σας. Θα το σκοτώσουμε αυτό το s-t! Εντάξει? Πάμε!”

Το Lollapalooza Argentina έλαβε χώρα Παρασκευή με Κυριακή στο Hipódromo de San Isidro, με τον Drake και τη Rosalía να πρωταγωνιστούν την πρώτη βραδιά. Η τραγουδίστρια του “Despechá” εμφανίστηκε επίσης στη Lollapalooza της Χιλής το Σαββατοκύριακο. Πιο πρόσφατα, το λογότυπο Motomami της Rosalía έγινε το πρώτο που εμφανίστηκε στις ανδρικές και γυναικείες ομάδες της FC Barcelona στο πλαίσιο της συνεργασίας της ομάδας με το Spotify. Η περιορισμένης έκδοσης φανέλα θα είναι επίσης διαθέσιμη για αγορά στους θαυμαστές.

Την Παρασκευή (24 Μαρτίου), η Rosalía και ο Rauw Alejandro θα παρουσιάσουν ένα έργο τριών τραγουδιών με τίτλο «RR». Το EP αποτελείται από τρία κομμάτια: «Beso», «Vampiros» και «Promesa». Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι ηχογραφεί τραγούδια μαζί.

🗓️ 22 Mar 2023

Related Articles