Η Rosa Linn και ο Duncan Laurence συνεργάστηκαν για το νέο single WDIA (Would Do It Again)

Η τραγουδίστρια ροής της Eurovision με δύο επιτυχίες του Billboard 100, ένα δισεκατομμύριο ροές Spotify και πολλαπλές εμφανίσεις στα παγκόσμια charts, τώρα Ντάνκαν Λόρενς και η Ρόζα Λιν ένωσαν της δυνάμεις του για το πιο συναισθηματικό ντουέτο «WDIA (Would Do It Again).»

Το Would Do It Again είναι ένα εγκάρδιο και συναισθηματικό ντουέτο. Το τραγούδι ακολουθεί την ιστορία της τεράστιας επιτυχίας του «SNAP», όπου η Rosa Linn τραγουδά για το «doing it all again» ακόμα κι αν σημαίνει να ερωτευτείς μόνο και μόνο για να χάσεις το άτομο που ερωτεύθηκες. Μαζί εξερευνούν τα συναισθήματα της απώλειας και του κενού μετά τον χωρισμό.

Με στίχους όπως «Και θα πάρω όλο τον πόνο, θα το πυροβολήσω μέσα στις φλέβες μου και θα το επαναλάβω μέχρι να τρελαθώ», υποδηλώνει ότι η σχέση ήταν πιθανώς τοξική, σχεδόν παρόμοια σαν ένας εθισμός ναρκωτικών.

Το τραγούδι ενισχύεται και κορυφώνεται με το στίχο «If I could go back, chasing what we had, straight through the pitch black, I would again» υποδηλώνει ότι η σχέση στο παρελθόν ήταν αληθινή και πήγαινε καλά.

Το lyric βίντεο κυκλοφόρησε την Παρασκευή και δείχνει τη Rosa Linn μόνη στην παραλία. Ο απέραντος ωκεανός υποδηλώνει την απομόνωσή της, ενώ τα κύματα του προσδίδουν μια διαλογιστική ιδιότητα καθώς έχει μια μεγάλη αυτοεκτίμηση. Ο Ντάνκαν δεν εμφανίζεται. Δεν είναι πια στη ζωή της, οπότε οι αναμνήσεις από τη φωνή και τις μελωδίες του είναι το μόνο που μπορεί να προσκολληθεί.

Εάν παρακολουθήσατε το πιο πρόσφατο Wiwi Jam στο Τορίνο της Ιταλίας, πιθανότατα θα αναγνωρίσετε το πουκάμισο της Rosa. Φόρεσε το ίδιο μπλε και aqua top στη ζωντανή συναυλία μας κατά τη διάρκεια της Eurovision. Η εκτύπωση μοιάζει με ένα υδάτινο τοπίο που μπορεί να βρείτε στο βυθό του ωκεανού ή μια λίμνη γλυκού νερού. Όπως το νερό, το κορίτσι μας συνεχίζει να μας δίνει ζωή.

🗓️ 26 Oct 2022

Related Articles