Η Romy των The XX μοιράζεται το νέο της τραγούδι "Strong"

17 Nov 2022
Romy-credit-Vic-Lentaigne-15623461436-1068x763-1

Η Romy των The XX μοιράστηκε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Strong” όπου συμμετέχει και ο Fred Again. Την παραγωγή του κομματιού την ανέλαβε ο Fred Again μαζί με τον Stuart Price. Το νέο single έρχεται με ένα μοναδικό μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία της συζύγου της Romy, του σκηνοθέτη και φωτογράφου Vic Lentaigne.

Το “Strong” είναι η δεύτερη σόλο κυκλοφορία της Romy, μετά το ντεμπούτο σινγκλ της το 2020 “Lifetime”. Το τραγούδι έχει να κάνει με το να μάθουμε να επεξεργαζόμαστε τη θλίψη του παρελθόντος. «Όταν έγραφα τους στίχους, σκεφτόμουν τον ξάδερφό μου τον Λουίς. Και οι δύο έχουμε την κοινή εμπειρία του θανάτου των μαμαδών μας όταν ήμασταν μικροί», είπε η Romy σε μια δήλωση. «Αναγνωρίζω σε αυτόν το ίδιο χαρακτηριστικό που έχω, που είναι να προσπαθεί να συγκρατεί τα συναισθήματα και να δείχνει ένα γενναίο πρόσωπο.

Το τραγούδι ήταν ένας τρόπος να συνδεθεί με αυτά τα συναισθήματα, να προσφέρει υποστήριξη και τελικά να βρει μια αίσθηση απελευθέρωσης στην ευφορία της μουσικής. Ο Λουίς είναι μαζί μου στο εξώφυλλο και στο μουσικό βίντεο, που ήταν κάτι πραγματικά ξεχωριστό.»

Το 2020, η Romy αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας στο Instagram Live ότι εργαζόταν για το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ της. Ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Τhe XX ήταν το I See You, το οποίο κυκλοφόρησαν το 2017.

Related Articles