Η Rita Ora κυκλοφορεί το νέο single «You Only Love Me»

Η Rita Ora μοιράστηκε το νέο μουσικό βίντεο για το single της «You Only Love Me» την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Το κομμάτι, το οποίο κυκλοφόρησε επίσης στις 27 Ιανουαρίου, γράφτηκε από κοινού από την τραγουδίστρια και την παραγωγή του Lewis Thompson, και «εμπνεύστηκε από την προσωπική της εμπειρία να αισθάνεται ευάλωτη στην αρχή ενός ρομαντικού ταξιδιού».

Το «You Only Love Me» ξεκινά με ένα φωνητικό σημείωμα για τον σύζυγο της Ora, τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Taika Waititi. «Με το «You Only Love Me» και το επερχόμενο άλμπουμ μου, ήθελα να αποτυπώσω την ευπάθεια που έχω βιώσει καθώς άνοιξα τον εαυτό μου στην αγάπη και μπήκα σε μια νέα φάση της ζωής μου», δήλωσε η Ora σχετικά με το τραγούδι.

«Το να μάθω να αφήνω το παρελθόν για να ανοίγω δρόμους για νέες εμπειρίες είναι μια βαθιά προσωπική διαδικασία και ένιωσα υποχρεωμένη να τεκμηριώσω μέσα από τη μουσική μου – το ταξίδι δεν ήταν πάντα εύκολο, αλλά έχω βγει από αυτό πιο δυνατή και γεμάτη περισσότερη αγάπη από ό,τι πίστευα ποτέ».

Σε σκηνοθεσία Charlie Sarsfield και γυρισμένη στα προάστια του Λος Άντζελες, το κλιπ απεικονίζει έναν φανταστικό γάμο «μέσα από τον φακό μιας αφήγησης στυλ Stepford Wives-meets-Alice In Wonderland». Οι φωτογραφίες στο βίντεο προέρχονται από την Kristen Stewart, τη Lindsay Lohan, την Jodie Turner-Smith, την Chelsea Handler, τον Addison Rae, τον Alexander Stewart και τη Sharon Stone.

Η Ora θα ερμηνεύσει το “You Only Love Me” – το οποίο είναι το πρώτο κομμάτι που θα βγει από το επερχόμενο άλμπουμ της στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

🗓️ 30 Jan 2023

Related Articles