Η Rita Ora κυκλοφορεί το ενεργειακό νέο single «Don’t Think Twice»

Η Rita Ora κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο single «Don’t Think Twice». Η κυκλοφορία είναι καυτή μετά την έκπληξη της εμφάνισής της στη σκηνή με τον Fatboy Slim στο Glastonbury και ενόψει της εμφάνισής της στο Pride Festival στο Λονδίνο. Το “Don’t Think Twice” σε συνεργασία με τη Rita και παραγωγή του Oak Felder, ακολουθεί την κυκλοφορία των σινγκλ “You Only Love Me” και “Praising You” με τον Fatboy Slim, τα οποία έχουν συγκεντρώσει πάνω από 80 εκατομμύρια ροές μέχρι σήμερα. Εμπνευσμένο από τις εμπειρίες της Ρίτας, είναι ένα μολυσματικό, αισιόδοξο κομμάτι που εμποτίζει το carpe diem πνεύμα με τις πρώτες στιγμές μιας σχέσης.

Η Ρίτα λέει: «Το Don’t Think Twice είναι να μην σκέφτεσαι δύο φορές και να πηδάς μέσα, ρομαντικά. Ζεις μόνο μία φορά, οπότε είναι πραγματικά να αδράξεις τη στιγμή και να μην σε κρατούν πίσω από σκέψεις για το τι μπορεί να συμβεί ή να μην συμβεί».

Το βίντεο που το συνοδεύει, σε σκηνοθεσία της βραβευμένου με Όσκαρ Taika Waititi, γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία. Δεσμευμένη με εικόνες και συμβολισμούς που προκαλούν συναισθήματα που συνδέονται με όνειρα, εφιάλτες και τον κόσμο των πνευμάτων, βλέπει τη Ρίτα να διοχετεύει την Κάθριν από τα Wuthering Heights ενώ είναι παγιδευμένη σε ένα απόκοσμο δάσος μέσα σε έναν δυστοπικό κόσμο.

Το “Don’t Think Twice” είναι το τρίτο σινγκλ που κυκλοφορεί από το άλμπουμ της «You & I» – το πρώτο της άλμπουμ μετά τη συνεργασία με την BMG, η οποία θα δει δικές της όλες τις μελλοντικές κορυφαίες ηχογραφήσεις της και θα απολαμβάνει τον καλλιτεχνικό έλεγχο με τρόπο που δεν είχε στο παρελθόν.

Το άλμπουμ της «You & I» κυκλοφορεί στις 14 Ιουλίου, και αποδεικνύεται ότι είναι το πιο διάσημο έργο της Ora. Σε συνεργασία με τον εκτελεστικό παραγωγό Oak Felder (Ariana Grande, Nicki Minaj, Alicia Keys, Usher), η Rita δημιούργησε ένα άλμπουμ εννοιολογικά ενωμένο για να υποδηλώσει τα διαφορετικά κεφάλαια των σχέσεων της με αυτούς που αγαπά.

Η πολυπλατινένια μουσική καριέρα της Rita Ora κέρδισε την εμπορική και κριτική της αναγνώριση με 13 βρετανικά Top 10 singles και τέσσερα UK Number One single. Κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα βρετανικά Top 10 σινγκλ από Βρετανίδα καλλιτέχνιδα. Μόνο στις ΗΠΑ, τα αναγνωρισμένα σινγκλ και οι συνεργασίες της Rita της έχουν κερδίσει ένα #3 τραγούδι Billboard Hot 100, 7 Top 10 επιτυχίες στο Billboard’s Dance Club Songs Chart, 5 από τα οποία έφτασαν στο #1 και 6 Top 20 single στο Billboard’s Hot Διάγραμμα χορού/ηλεκτρονικών τραγουδιών.

🗓️ 04 Jul 2023

Related Articles