Η Rihanna υπόσχεται την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ

Rihanna_-_Lift_Me_Up

Σχεδόν επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευτείου της άλμπουμ “Anti” , η Rihanna επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2022 με την κυκλοφορία του “Lift Me Up”, το οποίο ήταν ένα απο τα soundtracks της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever, το οποίο στη συνέχεια ερμήνευσε στα Όσκαρ του 2023.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση του Fenty Beauty Foundation στο Λος Άντζελες την Παρασκευή (26 Απριλίου), η Rihanna ρωτήθηκε για την πρόοδο της στη νέα της μουσική.

Η ίδια απάντησε: «Θα είναι καταπληκτικό. Πρέπει να είναι — αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν έχει βγει ακόμα. Αν δεν το νιώθω και δεν νιώθω ότι αντιπροσωπεύει την εξέλιξη, τον χρόνο που πέρασα μακριά. Θα έπρεπε να υπάρχει μια επίδειξη ανάπτυξης, σωστά;».

Και συνέχισε: «Θέλω να παίζω και νιώθω ότι η μουσική είναι μια παιδική χαρά και θέλω να διασκεδάσω μαζί της και να δείξω πραγματικά πού βρίσκομαι».

Επιπρόσθετα δεν έχει προβεί σε καμία αποκάλυψη γθα για τυχόν πιθανούς συνεργάτες στον δίσκο.

Στις αρχές του περασμένου έτους, η Rihanna είπε ότι μουσικά «αισθανόταν ανοιχτή». Μιλώντας σε μια συνέντευξη Τύπου στο Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show πριν από την εμφάνισή της, εξήγησε: «Αισθάνομαι ανοιχτή στο να εξερευνήσω, να ανακαλύψω, να δημιουργήσω πράγματα που είναι νέα, πράγματα που είναι διαφορετικά, πράγματα που είναι εκτός, περίεργα, μπορεί ποτέ δεν έχει νόημα για τους θαυμαστές μου. Θέλω απλώς να παίξω, θέλω να διασκεδάσω με τη μουσική».

🗓️ 29 Apr 2024

Related Articles