Η Rihanna μοιράζεται αξιολάτρευτες νέες φωτογραφίες του γιου της πριν από την εμφάνιση της στα Oscar 2023

07 Mar 2023
12-rihanna-super-bowl-half-time-2023-billboard-1548

Η Rihanna αποκάλυψε περισσότερες προσωπικές φωτογραφίες του γιου της με τον A$AP Rocky – και έκανε ένα αστείο για την επερχόμενη ερμηνεία της στα Όσκαρ του “Lift Me Up” ενώ ήταν σε αυτό.

«Ο γιος μου όταν έμαθε ότι ο αδερφός του θα πάει στα Όσκαρ και όχι αυτός», αστειεύτηκε στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στο Instagram και στο Twitter την Κυριακή (5 Μαρτίου).

Η σούπερ σταρ, η οποία αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της στο φετινό ημίχρονο του Super Bowl, πρόκειται να τραγουδήσει την υποψήφια για Όσκαρ μπαλάντα της από το Black Panther: Wakanda Forever στα Βραβεία Όσκαρ την Κυριακή 12 Μαρτίου. Έτσι, το Baby No. 2 θα έχει παρακολουθήσει κάπως τόσο το Super Bowl όσο και τα Όσκαρ ως «ειδικός καλεσμένος» πριν από τη γέννησή του.

Το “Lift Me Up”, που συνυπογράφει η Rihanna, διαγωνίζεται για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι την Κυριακή το βράδυ. Η RiRi μοιράστηκε για πρώτη φορά μια φωτογραφία του πρωτότοκου της, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, τον Φεβρουάριο. Ο οποίος γεννήθηκε το Μάιο του 2022.

Related Articles