Η Rihanna κοινοποιήστε μια σειρά φωτογραφιών μητρότητας από την πρώτη της εγκυμοσύνη

19 May 2023
02-Rihanna-oscars-2023-billboard-1548

Η Rihanna έχει αυτή τη λάμψη εγκυμοσύνης. Η σούπερ σταρ του «Love on the Brain» μπήκε στο Instagram την Πέμπτη (18 Μαΐου) για να μοιραστεί μια σειρά φωτογραφιών μητρότητας από την πρώτη της εγκυμοσύνη. «Εδώ είναι μια μικρή σειρά που ονομάζω «Rub on ya titties», έγραψε ξεκαρδιστικά τα στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται εντυπωσιακή σε ένα μπαλκόνι ενός τροπικού προορισμού, φορώντας τίποτα άλλο παρά ένα μπικίνι και μερικά χρυσά κοσμήματα, καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της.

«Προς τιμήν της πρώτης μου εγκυμοσύνης, που αγκάλιασα τη μητρότητα σαν g, και τη μαγεία που έκανε αυτό το σώμα», συνέχισε στη λεζάντα. Επίσης πρόσθεσε «Ο RZA … εκεί μέσα δεν είχε ιδέα πόσο τρελή είναι η μαμά του ή το πόσο μανιακή θα με κάνει μαζί του».

Ενώ η φωτογράφιση της RiRi τραβήχτηκε κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη, αυτή τη στιγμή περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky. Αποκάλυψε τα συναρπαστικά νέα κατά την παράστασή της στο ημίχρονο του Super Bowl το 2023 τον Φεβρουάριο, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές με μια κόκκινη στολή που αγκάλιαζε τις καμπύλες που αναδείκνυε την κοιλιά της.

Η Rihanna δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την ημερομηνία που θα γεννήσει το επερχόμενο παιδάκι της, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο.

Related Articles