Η Rihanna και ο A$AP Rocky επιδεικνύουν το νέο τους παιδί Riot Rose σε νέες φωτογραφίες

Είναι εδώ και είναι αξιαγάπητος! Η Rihanna και ο A$AP Rocky αποκάλυψαν επιτέλους τις πρώτες φωτογραφίες του Riot Rose, το νέο τους παιδάκι μαζί, μέσω μιας φωτογραφίας του Diggzy που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του φωτογράφου στο Instagram.

Στην εικόνα, η Rihanna, ντυμένη με ένα τζιν και ναυτικό ρούχο με νεύμα, χαμογελά στην κάμερα ενώ ο RZA, ο πρωτότοκος γιος της με τον ράπερ, κρατάει το πόδι της. Ένας χαμογελαστός Rocky συμπληρώνει το στυλ της με ένα τζιν και ένα λευκό αμάνικο φανελάκι καθώς κρατά τον μικρό Riot στην κάμερα. «Είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ πράγμα 💪🏽», έγραψε ο φωτογράφος Diggzy στη λεζάντα της ανάρτησης. “Καλώς ήρθες στο κόσμο μικρέ Riot Rose 🌹” Μοιράστηκε επίσης επιπλέον στιγμιότυπα της οικογένειας στα Stories του στο Instagram.

Η Rihanna αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στις 12 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της κορυφαίας παράστασης Super Bowl LVII Halftime Show. Η τραγουδίστρια του «Lift Me Up» επιβεβαίωσε ότι περίμενε μέσα από ένα εξώφυλλο της βρετανικής Vogue με την οικογένειά της, το οποίο κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά την παράσταση. Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Rihanna αποκαλύφθηκε μόλις μήνες αφότου γέννησε τον RZA Athelston Mayers, ο οποίος έφτασε τον Μάιο του 2022.

Το όνομα του νέου γιου της RiRi και του Rocky φαίνεται να είναι μια αναφορά στο “RIOT (Rowdy Pipe’n), ένα κομμάτι του Rocky του 2023 στο οποίο ραπάρει, “Luxe balm up in my palm/ New collab” with my baby mom”.

Την Παρασκευή (15 Σεπτεμβρίου), η Rihanna ξεκίνησε μια πολυαναμενόμενη συνεργασία με την Puma. Μεταγλωττισμένη Fenty x Puma Avanti C, η νέα σειρά sneaker σηματοδοτεί την πρώτη της τραγουδίστριας-ηθοποιού στο πλαίσιο μιας νέας συνεργασίας με την Puma. Το χρωμιοκεντρικό sneaker διατέθηκε τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Riot Rose στον λογαριασμό του Diggzy στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CxYOauYLzc-/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==.

🗓️ 20 Sep 2023

Related Articles