Η Rihanna επιστρέφει με την νέα συλλογή του Savage X Fenty για τέταρτη συνεχή χρονιά

rihanna-savage-fenty8-

Η Rihanna επιστρέφει με μια μοναδική επίδειξη μόδας για το brand της Savage X Fenty. Η Prime Video ανακοίνωσε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ότι το πολυαναμενόμενο Savage X Fenty Show Vol.4 θα επιστρέψει στις 9 Νοεμβρίου και θα είναι η  συνέχεια του βραβευμένου με Emmy Vol.3/

Η 4η επανάληψη της επίδειξης μόδας θα περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα στυλ Savage X Fenty από την ίδια και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες. Η πρωτοποριακή εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια νέα all-star σύνθεση μοντέλων, ηθοποιών, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής και πολλά άλλα.

Η Riri δημοσίευσε ένα απόσπασμα teaser στο Instagram ανακοινώνοντας την είδηση, στο οποίο φαίνεται να χαλαρώνει με αμυδρό φωτισμό σε τόνους λεβάντας με δαντελωτά μαύρα εσώρουχα. «VOLUME [clap emoji] MF [clap emoji] FOUR [clap emoji]», έγραψε στη λεζάντα του κλιπ. Η Rihanna είναι εκτελεστική παραγωγός και δημιουργική διευθύντρια του Savage X Fenty Show Vol. 4.

Εκτός από την προβολή στο Prime Video, η συλλογή 4, η οποία αποπτύει φόρο τιμής στην αυτό αγάπη  και την προσωπική ενδυνάμωση, θα είναι επίσης διαθέσιμη για αγορές στο κατάστημα της Amazon και στον ιστότοπο του Savage X Fenty στις 9 Νοεμβρίου.

🗓️ 17 Oct 2022

Related Articles