Η Rihanna επιστρέφει με ένα νέο design για sneakers Fenty x Puma: «Είναι λίγο οικογενειακή επανένωση»

Η Rihanna και η Puma επιστρέφουν στις επιχειρήσεις. Μετά από αρκετά χρόνια άδειας ως δημιουργική διευθύντρια της εταιρείας παπουτσιών Fenty, η τραγουδίστρια των «Diamonds» ανακοίνωσε την επιστροφή της στην εταιρεία με ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο αθλητικών παπουτσιών που ονομάζεται «Avanti».

Ο μουσικός-μεγιστάνας αποκάλυψε το νέο προϊόν, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για αγορά στις 15 Σεπτεμβρίου, με ένα ζευγάρι κομψές, φουτουριστικές φωτογραφίες της Ri να κάνει μοντέλο στα παπούτσια. «Επιστρέψαμε…», έγραψε στη λεζάντα. «Επανεισάγοντας το Avanti. ⚽️ #FENTYxPUMA.”

Η Rihanna δημοσίευσε επίσης ένα διαφημιστικό βίντεο που δείχνει δύο διαφορετικά ζευγάρια Avantis. Ένα από τα στυλ διαθέτει μαύρο δερμάτινο υλικό με το λογότυπο της Fenty x Puma με χρυσό στο επάνω μέρος, ενώ ένα άλλο είναι κατασκευασμένο από αστραφτερό ασημί υλικό. Και τα δύο εμπνεύστηκαν από παλιά παπούτσια Puma, συγκεκριμένα τα παπούτσια ποδοσφαίρου King και το παπούτσι τρεξίματος Easy Rider, σύμφωνα με τη Vogue.

Η συνεργασία της Fenty με την Puma χρονολογείται από το 2015, με τις δύο μάρκες να κυκλοφορούν πολλά σχέδια παπουτσιών και ενδυμάτων κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών. Το 2017, ωστόσο, η συνεργασία τους τέθηκε σε παύση καθώς η Ri συνέχισε να εργάζεται στις επιχειρηματικές της επιχειρήσεις Fenty Beauty και Savage x Fenty — και πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Για πρώτη φορά, η εννέα φορές νικήτρια Grammy είναι πλέον μαμά δύο παιδιών, τα οποία μοιράζεται με τον A$AP Rocky.

«Είναι λίγο οικογενειακή επανένωση», είπε η Rihanna στη Vogue για την επιστροφή. «Η επιστροφή στην Puma ως μαμά, σε έναν νέο χώρο, επέτρεψε νέες προοπτικές και ιδέες».

Μία από αυτές τις νέες προοπτικές είναι η γκάμα μεγεθών που προσφέρει η σειρά Avanti. Εκτός από τα τυπικά μεγέθη, οι γονείς μπορούν να βρουν αθλητικά παπούτσια Avanti που ταιριάζουν στα παιδιά, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και τα βρέφη τους. «Αυτή τη φορά, επεκτείναμε τις δημιουργίες μας στα παιδιά, γιατί εγωιστικά θέλω τα αγόρια μου σε ό,τι φοράμε ή σχεδιάζουμε ο μπαμπάς τους και εγώ», πρόσθεσε η Rihanna.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια δεύτερη πτώση της Avanti προγραμματίζεται για λίγο αργότερα αυτό το φθινόπωρο. Επιπλέον, οι επωνυμίες έχουν πολλές ακόμη εκδόσεις στο κατάστημα για το μέλλον.

🗓️ 08 Sep 2023

Related Articles