Η RAYE εγκατέστησε ένα «artwork installation» για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ έξω από το γραφείο της πρώην δισκογραφικής της

Η RAYE γιόρτασε την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της «My 21st Century Blues» κατασκευάζοντας ένα artwork installation έξω από το γραφείο της πρώην δισκογραφικής της.


Η καλλιτέχνις είχε μια σκληρή μάχη για να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της άλμπουμ. Παρά το γεγονός ότι υπέγραψε συμφωνία για τέσσερα άλμπουμ με την Polydor το 2014, ισχυρίστηκε το 2021 ότι η δισκογραφική την εμπόδισε να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ και τρεις εβδομάδες αργότερα κυκλοφόρησε από το συμβόλαιό της.


Τώρα, με το ντεμπούτο της τελικά, η RAYE σηματοδότησε την περίσταση χτίζοντας ένα artwork installation του «My 21st Century Blues» έξω από το γραφείο της Polydor. «Ίσως ήμουν μικροπρεπής και έφτιαξα αυτή την εγκατάσταση μπροστά στην παλιά μου δισκογραφική», είπε σε ένα TikTok. Το βίντεο συνοδευόταν από τη λεζάντα, «”I find myself in a great position”», σε μια αντιστροφή του στίχου «”I find myself in a shit position”», από την πρόσφατη Νούμερο Ένα επιτυχία της «Escapism».


Σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων του «My 21st Century Blues», το NME έγραψε: Η RAYE είπε πρόσφατα ότι οι τολμηρές και γενναίες δηλώσεις [της] δεν θα είχαν κυκλοφορήσει αν είχε ακόμη υπογραφεί σε μια μεγάλη εταιρεία. Χάρη στη δημιουργική της ανεξαρτησία, ωστόσο, το σκληρό «My 21st Century Blues» είναι αναμφισβήτητα RAYE από την αρχή μέχρι το τέλος».


Η RAYE μίλησε πρόσφατα για την «επικίνδυνη» εμπειρία της κατάχρησης ουσιών στο παρελθόν, η οποία προήλθε από τις εμπειρίες της σεξουαλικής επίθεσης και τη δυστυχία της για την καριέρα της. Ένας στίχος από το τραγούδι της «Ice-Cream Man» αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από έναν ανώνυμο παραγωγό.


«When you keep things in like that, they eat away at you from the inside», δήλωσε η RAYE σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο BBC. «Και για μένα, δυστυχώς, η κατάχρηση ουσιών ήταν μπλεγμένη με το μούδιασμα του τραύματος που είχα βιώσει».


Συνέχισε: «got pretty deep in and it got really dangerous at one point».

@raye I find myself in a great position 😭🫀#my21stcenturyblues #m21cb #raye #escapism ♬ Escapism. – Super Sped Up – RAYE
🗓️ 06 Feb 2023

Related Articles