Η RAYE ανακοινώνει παραστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2024

Η τραγουδίστρια επρόκειτο να παίξει τις συναυλίες νωρίτερα το φθινόπωρο στο πλαίσιο μιας περιοδείας για την υποστήριξη του ντεμπούτου άλμπουμ της, «My 21st Century Blues». Αλλά μετά από ιατρική αξιολόγηση, της συνέστησαν να κάνει επείγουσα φωνητική ανάπαυση, αναγκάζοντάς την να αναβάλει τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

Τώρα έχουν επαναπρογραμματιστεί για το επόμενο έτος, ξεκινώντας στο Μπρίστολ στις 21 Φεβρουαρίου πριν καλέσουν στο Μπέρμιγχαμ και στο Μάντσεστερ πριν ολοκληρωθούν στη Γλασκώβη στις 29 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, η RAYE μίλησε πρόσφατα για την εμπειρία της από την κατάχρηση εξουσίας στη μουσική βιομηχανία, αποκαλώντας τα αποτελέσματα «ακρωτηριαστικά» σε μια συνέντευξη με τον Louis Theroux.

«Όταν ανεβαίνεις και έρχεσαι, όταν έχεις ένα όνειρο και διασταυρώνεσαι με ισχυρούς ανθρώπους – μερικοί άνθρωποι κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους και οι συνέπειες αυτού μπορεί να είναι ακρωτηριαστικές», είπε.

Η RAYE απάντησε επίσης πρόσφατα στο γεγονός ότι την σνομπάρουν στις υποψηφιότητες για Grammy 2024, επιμένοντας ότι «δεν είναι καθόλου αναστατωμένη» που δεν έλαβε κανένα νεύμα.

«Απλώς ένα μήνυμα για να πω ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα μηνύματα, αλλά και για να σας ενημερώσω ότι δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένη, είμαι ευγνώμων», μοιράστηκε εκείνη τη στιγμή.

«Τα Grammy απονέμονται για την καλύτερη μουσική που έχει να προσφέρει και μετά βίας έχω γρατσουνίσει την επιφάνεια αυτού που ξέρω μουσικά ότι μπορώ να δώσω».

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

21 – O2 Academy Bristol

22 – O2 Academy Birmingham

25 – Manchester O2 Apollo

27 – Bridlington Spa

28 – Newcastle Upon Tyne NX

29 – O2 Academy Glasgow

🗓️ 14 Dec 2023

Related Articles