Η Priyanka Chopra αποκαλύπτει το αγαπημένο της τραγούδι στο νέο άλμπουμ των Jonas Brothers

Priyanka-Chopra-met-gala-2023-billboard-1548

Η Priyanka Chopra μοιράστηκε την άποψη της για την νέα μουσική των Jonas Brothers την Τρίτη (9 Μαΐου) σε μια συνέντευξη που προώθησε την ταινία της Love Again.

«Μου αρέσει πολύ το νέο άλμπουμ», είπε η ηθοποιός στο The Hollywood Reporter. “Και υπάρχει ένα τραγούδι που ονομάζεται “Walls” – το οποίο έχουν ερμηνεύσει μερικές φορές – το οποίο απλά βγαίνει ειδικά ζωντανά. Λοιπόν μου αρέσει [αυτό το τραγούδι].”

Πράγματι, η σύζυγος του Nick Jonas ήταν στα πόδια της και εμφανώς ενθουσιασμένη όταν το συγκρότημα ερμήνευσε το βομβιστικό κομμάτι κλεισίματος – στο οποίο θα συμμετέχει ο Jon Bellion στο The Album – κατά τη διάρκεια της τελευταίας βραδιάς της οικείας, πέντε νυχτερινής διαδρομής τους στο Broadway – όπου και τα αδέρφια έκαναν το ντεμπούτο τους ακυκλοφόρητα τραγούδια όπως τα “Montana Sky”, “Vacation Eyes”, “Celebrate!” και «Sail Away».

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης με τον συμπρωταγωνιστή της Sam Heughan, η Chopra έφαγε το ξεκαρδιστικό καμέο του σύζυγού της της ποπ σταρ στην ταινία καθώς ένας αδερφός στο γυμναστήριο συναντιέται με τον χαρακτήρα της σε μια εφαρμογή γνωριμιών. «Μπορεί να έχω σπάσει τον χαρακτήρα τόσες φορές», εξομολογήθηκε. «Ήμουν εντελώς, εντελώς αντιεπαγγελματίας στα γυρίσματα εκείνη την ημέρα. Και συνήθως η εργασιακή μου ηθική είναι πολύ σημαντική για μένα, οπότε… Αλλά ήταν τόσο αστείο και ο Nick πραγματικά προσπαθούσε να καταλάβει πώς θα ήθελε, θα περπατούσε ή θα μιλούσε ή θα θαύμαζε τον εαυτό του σε αυτόν τον τσαντάκι. Και ήταν απλώς μικρές επιλογές που έκανε στις σκηνές. Ήταν πολύ αστείο.”

Παράλληλα, το άλμπουμ των JoBros πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή (12 Μαΐου), την ίδια ημέρα που τα αδέρφια θα αναλάβουν το Rockefeller Plaza στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσουν τη σειρά θερινών συναυλιών Citi του TODAY.

🗓️ 11 May 2023

Related Articles