Η P!nk πέρασε δύο εβδομάδες σε κέντρο ευεξίας στην Ισπανία λόγω προβλημάτων υγείας

0d01ff92-b2b9-4811-9e1b-fd95f5b62cfb-AFP_AFP_1DO25Y

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Women’s Health, η hitmaker του «So What» μοιράστηκε ότι επισκέφθηκε μια κλινική ευεξίας στο SHA στο Αλικάντε της Ισπανίας το περασμένο έτος για να χαλαρώσει, καθώς χρειαζόταν απεγνωσμένα μια επαναφορά μετά την επέμβαση στο ισχίο και την πλάτη, τα παραπανήσια κιλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 και τον θάνατο του πατέρα της. «Μάλλον ήμουν λίγο καταθλιπτική από όλη την απώλεια και δεν μπορούσα να χάσω βάρος για να σώσω τη ζωή μου. Γυμναζόμουν τρεις ώρες την ημέρα, έτρωγα καθαρά και ο μεταβολισμός μου ακόμη ήταν κακός – δεν μπορούσα να ξεκινήσω τίποτα», εξήγησε η ίδια. “Και είπα, “Είμαι εξαντλημένη, είμαι λυπημένη, δεν έχω λείψει από την οικογένειά μου για τρία χρόνια – ούτε καν μια νύχτα. Και χρειάζομαι λίγο χρόνο με τον εαυτό μου”.

Στην κλινική, η Pink – το πραγματικό όνομα Alecia Moore – τήρησε την αντιφλεγμονώδη δίαιτα Kushi, η οποία επικεντρώνεται στην κατανάλωση λαχανικών και δημητριακών ολικής αλέσεως όπου σύντομα την βοήθησε να επιστρέψει σε ένα κανονικό βάρος. Επίσης παρατήρησε αλλαγή στα επίπεδα ενέργειάς της και στην διάθεση της.

“Κατάφερα και ξεκουράστηκα. Δεν μπορούσα να ξεκουραστώ πριν. Κοιμήθηκα σε ένα κρεβάτι μόνη μου για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια. Είχα χρόνο να διαλογιστώ, να κλάψω και να γράψω στο ημερολόγιο μου”, συνέχισε η Pink. Ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που έλειπα ποτέ από τα παιδιά μου και το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει ποτέ στον εαυτό μου. Το έκανα για μένα, που με τη σειρά του θα κάνει καλό και σε αυτά” πρόσθεσε. Η Pink πρόκειται να κυκλοφορήσει το ένατο στούντιο άλμπουμ της, Trustfall, στις 17 Φεβρουαρίου.

🗓️ 15 Feb 2023

Related Articles