Η P!NK και η  Kelly Clarkson συγκέντρωσαν 60.000 δολάρια για καλό σκοπό

Pink-Kelly-Clarkson-iHeartRadio-Music-Awards-2023-15624611137

Τον Φεβρουάριο, η P!nk σταμάτησε στο The Kelly Clarkson Show, όπου αυτή και η Kelly Clarkson υπέγραψαν ένα μοναδικό στο είδος τους soundwave artwork του τραγουδιού τους “Broken & Beautiful” προς όφελος του No Kind Hungry.

Το κομμάτι, που φτιάχτηκε από τον καλλιτέχνη Tim Wakefield, δημοπρατήθηκε για 50.000 δολάρια προς όφελος του No Kid Hungry, το οποίο εργάζεται για να τερματίσει την πείνα των παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το βίντεο του Wakefield εμφανίστηκε στην εκπομπή The Kelly Clarkson τη Δευτέρα (24 Απριλίου), όπου αποκάλυψε ότι συνάντησε τη γυναίκα που αγόρασε απλόχερα το κομμάτι. «Το να πούμε ότι ήταν συναισθηματικό θα ήταν υποτιμητικό», θυμάται. «Μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου».

Ο Wakefield πρόσθεσε ότι συνολικά, το κομμάτι έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 60.000 δολάρια για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Η P!nk υπήρξε επί μακρόν υποστηρικτής του οργανισμού, λαμβάνοντας μέρος σε μια σειρά από έργα και εκδηλώσεις τους όλα αυτά τα χρόνια. Το αστέρι πρόκειται να τιμηθεί ως No Kid Hungry Champion στο Los Angeles No Kid Hungry Dinner την Πέμπτη (27 Απριλίου). Η εκδήλωση, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, «εορτάζει τη δέσμευση των τοπικών ηγετών που έχουν αντίκτυπο στα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Παρακολουθήστε τον Wakefield να ανακοινώνει τα συναρπαστικά νέα, καθώς και να αποκαλύπτει τα άλλα φιλανθρωπικά έργα που έχει ετοιμάσει.

🗓️ 27 Apr 2023

Related Articles