Η P!nk χορεύει πάνω από τον ωκεανό στο video clip του νέου της single "Trustfall"

p-nk-photo-3-must-credit_-ebru-yildiz-1100

Η P!nk κυκλοφόρησε το νέο δραματικό βίντεο κλιπ του “Trustfall” το πρωί της Παρασκευής (27 Ιανουαρίου), το παλλόμενο ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου ένατου άλμπουμ της. Το κλιπ ανοίγει με τη μοναχική εικόνα ενός ατόμου που σκύβει σε έναν γκρεμό με θέα στον ωκεανό, καθώς η P!nk λέει: «“Are you gonna fall? Is someone supposed to catch you? Or do you catch yourself? There will be something worth falling for», καθώς η σκήνη μετατοπίζεται σε ένα χαλαρό house party.

Το video clip είναι σκηνοθετημένο από τη Georgia Hudson ακολουθεί στη συνέχεια τη νεαρή μας πρωταγωνίστρια να φεύγει μέσα στην νύχτα με μια μοτοσυκλέτα φέροντας να βρίσκεται σε μια έντονη συναισθηματική κατάσταση. Η σκηνή μεταβαίνει στην P!nk που στέκεται στην ταράτσα του “Illusion Hotel”, όπου τραγουδά, «Picture a place where it all doesn’t hurt/ Where everything’s safe and it doesn’t get worse/ Oh my, we see through bloodshot eyes».

Όπως με τα περισσότερα βίντεο κλιπ της P!nk, υπάρχει και μια εντυπωσιακή χορογραφία, με τον χορογράφο Ryan Heffington να προσθέτει ένα στρώμα συναισθήματος στο μήνυμα του τραγουδιού με μεταμεσονύχτια χορωδία στη μέση ενός σκοτεινού δρόμου που ζωντανεύει το μείγμα ελπίδας και φόβου στους στίχους.Το τραγούδι, σε συμπαραγωγή του Fred και του Johnny McDaid των Snow Patrol – ο οποίος το έγραψε μαζί με την P!nk – διαθέτει ένα συναρπαστικό ρυθμό EDM και συναισθηματικά γεμάτους στίχους που θέλουν να υπερβείτε τους φόβους σας και να πιστέψετε σε πράγματα που μπορεί να μην μπορείτε να δείτε. «Close your eyes and leave it all behind/ Go where love is on our side, it’s a trustfall baby», τραγουδά η P!nk στο ρεφρέν του τραγουδιού.

Το ταξίδι τελειώνει με την P!nk να αγκαλιάζει τη συμπρωταγωνίστρια του κλιπ και να προσφέρει τη σοφή συμβουλή: «You’re s–t scared and your whole body is shaking… go in there and just f–ing do it. Just do it, whatever it is, and then boom, it’s gone. The fear is gone».

Το επερχόμενο στούντιο άλμπουμ της P!nk, που ονομάζεται επίσης “Trustfall”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου μέσω της RCA Records. Μέχρι στιγμής, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το αδιαμφισβήτητο “Never Gonna Not Dance Again” και ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για την τεράστια περιοδεία της σε 21 πόλεις “Summer Carnival 2023” με τον Brandi Carlile και το νέο Rock and Roll Hall of Famers Pat Benatar & Neil Girlado.

🗓️ 30 Jan 2023

Related Articles