Η Pink ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ «Trustfall»

Pink-15623485027-1068x712

Η P!nk ήταν πάντα για τη διασκέδαση. Στο επερχόμενο 9ο στούντιο άλμπουμ της, TRUSTFALL, η τραγουδίστρια λέει ότι το διασκέδασε όσο ποτέ. «Είναι πολύ, πολύ αληθινό με αυτό που πιστεύω και πού βρίσκομαι και τι νιώθω και αυτό που νομίζω ότι αισθάνονται πολλοί άνθρωποι», δήλωσε στο Good Morning America το πρωί της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου σχετικά με την νέα της συλλογή.

Η συνέχεια του Hurts 2B Human του 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει το νέο δυναμικό σινγκλ της, “Never Gonna Not Dance Again”, σε παραγωγή των Max Martin και Shellback. Περιγράφοντας την έμπνευση για το νέο της άλμπουμ, η τραγουδίστρια είπε στο GMA ότι το TRUSTFALL είναι το αγαπημένο της άλμπουμ μέχρι σήμερα, λόγω του ελεύθερου χρόνου που χρειαζόταν να το κάνει σε μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

«Είχα πολύ χρόνο όμως συνέβησαν πολλά καταστροφικά πράγματα γύρω μου», εξήγησε. «Ο γιος μου και εγώ αρρωστήσαμε πολύ με τον COVID. Αυτό μου έμαθε τι έχει πραγματικά σημασία. Και χρειάζεται κρίση για να γίνει αυτό. Χρειάζεται να αρρωστήσουν τα παιδιά σου για να λένε: «Εντάξει, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Θέλω να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Αυτό θέλω.» Θέλω να βάλω μόνο την αλήθεια στον κόσμο. Θέλω να είμαι μόνο αυθεντική. Και θέλω να είμαι πιο ευγενική και καλύτερος άνθρωπος». Η P!nk και ο σύζυγός της Carey Hart είναι γονείς της κόρης Willow Sage, 11 ετών και Jameson Moon, 5 ετών.

Αφού έχασε τον πατέρα της Jim Moore το 2021, η P!nk είπε ότι της υπενθύμισαν ότι σε όλους μας απομένει «ένας ορισμένος χρόνος», μια δυνητικά τρομακτική σκέψη που χρησιμοποίησε ως κίνητρο στα τραγούδια. «Μόλις άρχισα να κάνω μουσική μιλούσα με μελωδία». «Το άλμπουμ μου είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου και νομίζω ότι είμαι ένα παράδειγμα του πώς μπορείς να ζεις αυθεντικά και άφοβα, με τρόπους».

Το άλμπουμ θα βγεί για περιοδεία το επόμενο καλοκαίρι, όταν η P!nk θα ξεκινήσει για την περιοδεία της Summer Carnival, η οποία θα χτυπήσει στα στάδια της Βόρειας Αμερικής με μια σύνθεση με τους Brandi Carlile, Pat Benatar και Neil Girlado, Grouplove και KidCutUp.

🗓️ 22 Nov 2022

Related Articles