Η περιοδεία «Justice» του Justin Bieber στην Αυστραλία ακυρώθηκε

Ο Justin Bieber τελικά δεν θα εξαπλώσει το «Bieber Fever» με θαυμαστές σε όλη την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Καναδός σούπερ σταρ της ποπ ακύρωσε το αυστραλιανό σκέλος της περιοδείας του Justice World Tour, 6 συναυλίες σε πέντε διαφορετικά γήπεδα, η οποία είχε ήδη αναβληθεί λόγω της πανδημίας και της ασθένειας του.

Η Frontier Touring, οι παραγωγοί του ANZ του Bieber με τον συνεργάτη της, την AEG Presents, επιβεβαίωσαν την εξέλιξη για την ακύρωση της περιοδείας με μια κοινωνική ανάρτηση. Ο ειδικός των συναυλιών «με λύπη σας ενημερώνει ότι η περιοδεία «Justice» του Justin Bieber στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία έχει ακυρωθεί», αναφέρει μια δήλωση.

“Όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω των επίσημων σημείων έκδοσης εισιτηρίων θα λάβουν επιστροφή χρημάτων απευθείας από το πρακτορείο έκδοσης εισιτηρίων.”

Το ταξίδι αρχικά επρόκειτο να ξεκινήσει το 2020 ως Changes Tour, αλλά, όπως κάθε άλλο σημαντικό ζωντανό γεγονός εκείνη τη χρονιά, αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Οι ημερομηνίες καθυστέρησαν πρώτα για το 2021 και μετά, τον Φεβρουάριο του 2022, ο Bieber ξεκίνησε με παραστάσεις σε δέκα χώρες σε τρεις ηπείρους.

Η ασθένεια του χτύπησε στα μέσα του 2022, αναγκάζοντας τον τραγουδιστή να σταματήσει την περιοδεία. Αργότερα εξήγησε ότι είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο μπορεί να προκαλέσει παράλυση, απώλεια ακοής και δυσάρεστο εξάνθημα.

Μετά την τελευταία επίσκεψη του Bieber στο ANZ αποφασίστηκε ότι θα υπάρξουν έξι παραστάσεις που θα ξεκινούσαν από τις 22 Νοεμβρίου 2022 στο HBF Park του Περθ και θα ολοκληρώνονταν στις 7 Δεκεμβρίου στο Mt. Smart Stadium στο Όκλαντ. Από τότε όμως δεν κλειδώθηκαν νέες ημερομηνίες.

Το Justice  έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 του ARIA Albums Chart, ως ο τέταρτος αρχηγός του. Τον Απρίλιο του 2021, απέκτησε το πρώτο του διπλό στα charts στην Αυστραλία, όταν το Justice και το τραγούδι “Peaches” (με τους Giveon και Daniel Caesar) ηγήθηκαν ταυτόχρονα των εθνικών τσαρτ άλμπουμ και σινγκλ, αντίστοιχα.

Το Justice World Tour, που προωθείται από την AEG Presents, θα ήταν η πρώτη παγκόσμια έξοδος του Bieber μετά την παγκόσμια περιοδεία Purpose του 2016-2017.

🗓️ 02 Mar 2023

Related Articles