Η Paris Hilton δημοσιεύει την ανανεωμένη έκδοση του "Stars Are Blind" και ετοιμάζει νέα μουσική

Η Πάρις Χίλτον εξέπληξε τους θαυμαστές της την Παρασκευή (30 Δεκεμβρίου) δημοσιεύοντας μια ενημέρωση για το 2022 για το εμβληματικό πλέον σινγκλ της «Stars Are Blind».

Με τίτλο «Stars Are Blind» η ενημερωμένη ηχογράφηση – η οποία περιλαμβάνει νέα φωνητικά και παραγωγή – είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Amazon Music. «Αυτό το τραγούδι πάντα σήμαινε τόσα πολλά για μένα, ήταν σωστό να κλείσω το 2022 με μια ανανεωμένη έκδοση. Και το να βλέπω το πρόσωπό μου να φωτίζει την Times Square είναι τόσο ξεχωριστό», μοιράστηκε η κληρονόμος στο Instagram για το τραγούδι.

«Ευχαριστώ όλους όσους πάντα στήριζαν τη μουσική μου καριέρα. Έχω κυριολεκτικά τους καλύτερους θαυμαστές στον πλανήτη και μου άρεσε να βλέπω όλες τις αναρτήσεις σου για το νέο τραγούδι», συνέχισε πριν δώσει μια υπόσχεση. “ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Περισσότερες νέες μουσικές θα έρθουν τη νέα χρονιά», κατέληξε με ένα πρόσωπο που κλείνει το μάτι και το hashtag #NewYearNewP.

Αρχικά κυκλοφόρησε ως το βασικό σινγκλ από το αγαπημένο της άλμπουμ Paris του 2006, η reggae bop ανέβηκε στην κορυφή του τσαρτ Dance Club Songs και παραμένει η μοναδική είσοδος της Hilton στο Billboard Hot 100, όπου έφτασε στο Νο. 18. Το LP περιελάμβανε επίσης αγαπημένα σινγκλ από τους θαυμαστές, όπως τα “Turn It Up”, “Screwed” και “Nothing in This World”.

Τα τελευταία χρόνια, το «Stars Are Blind» καλύφθηκε από την Kim Petras και συμπεριλήφθηκε επίσης στο Promising Young Woman του 2020 με πρωταγωνίστρια την Carey Mulligan. Εν τω μεταξύ, η μουσική καριέρα της Hilton έχει μετατραπεί από ποπ σε χορευτική μουσική καθώς έχει αποκτήσει φήμη ως διεθνούς φήμης DJ.

🗓️ 03 Jan 2023

Related Articles