Η ομάδα του NRJ Cyprus ετοιμάζεται για τα NRJ Music Awards 2022

G-1

NRJ Music Awards 2022 και μετράμε πλέον αντίστροφα. Tην ερχόμενη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου επιστρέφουν δυναμικά και θα πραγματοποιηθούν στις Κάννες στο Palais des Festivals. Αυτή θα είναι η 24η έκδοση των βραβείων NRJ MUSIC AWARDS και θα μεταδοθούν ζωντανά στο TF1.

O NRJ Cyprus φυσικά θα είναι παρών. Ο διευθυντής και ραδιοφωνικός παράγωγος του NRJ Μάρκος Κωμοδρόμος, παρέα με την ραδιοφωνική παραγωγό Αντρη Καραντώνη, και τη CEO του BOUSSIAS Cyprus Μαρία Κυριάκου ετοιμάζονται για αυτό το μεγάλο ταξίδι στις Κάννες, όπου θα μεταδίδονται αποκλειστικές LIVE αναφορές και βίντεο μέσω των κοινωνικών δικτύων του NRJ Cyprus σε Facebook και Instagram, και επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε τα live acts τον καλλιτεχνών και τη μεγαλύτερη φαντασμαγορική μουσική γιορτή της χρονιάς. Σε αυτή τη λαμπερή μουσική γιορτή θα βραβευτούν οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες της χρονιάς, μεταξύ των υποψηφίων και NRJ καλλιτεχνών είναι ο Harry Styles, ο David Guetta, η Adele, η Ava Max, The Weekend, Camila Cabello και πολλοί άλλοι, η οποίοι βρίσκονται στη μάχη για το πολυπόθητο τρόπαιο!

Εσείς αποφασίζετε ποιος θα πάρει ένα από τα πολυπόθητα NRJ MUSIC AWARDS. Έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε για λίγες ακόμα μέρες, μέχρι της 17 Νοεμβρίου τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες σε 17 διαφορετικές κατηγορίες μεταξύ άλλων International Male Artist of The Year, International Female Artist of The Year, Dj of The Year, International Collab of The Year, International Band/Duet of The Year …και άλλες κατηγορίες. Μπείτε τώρα στο https://nrj.com.cy/nma2022 και ψηφίστε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και κερδίστε κάτι με την ψήφο σας, μεταξύ όλων των ψήφων, χαρίζουμε πλούσια δώρα όπως gadgets, οπτικά είδη, και πολλά άλλα!

Μείνετε συντονισμένοι: Μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες από τα παρασκήνια, εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τα hashtags #NMA και #NMA2022!

🗓️ 14 Nov 2022

Related Articles