Η Olivia Rodrigo τραγουδά το «Flowers» της Miley Cyrus στο «Tonight Show» με τον Jimmy Fallon

Η Olivia Rodrigo, η μουσική καλεσμένη του SNL το βράδυ του Σαββάτου, σταμάτησε στο The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon για μια συνέντευξη και έναν κύκλο του “Singing Whisper Challenge” ενώ ήταν στο 30 Rock.

Το παιχνίδι πάει κάπως έτσι: ένας παίκτης έχει μια κάρτα με ένα προεπιλεγμένο τραγούδι για να τραγουδήσει και ο άλλος βάζει ακουστικά για να εμποδίσει το τραγούδι. Αυτός ο παίκτης πρέπει να μαντέψει το τραγούδι, μετατρέποντάς το σε πρόκληση για ανάγνωση χειλιών.

«I can buy myself flowers», τραγούδησε χαμηλόφωνα η Rodrigo στον Fallon. Έπρεπε να πει αυτόν τον στίχο μερικές φορές πριν το καταλάβει ο παρουσιαστής του Tonight Show. “Το αγαπώ αυτό. Λατρεύω τη Miley!» είπε ο Fallon όταν το κατάλαβε σωστά.

Ακολούθησε η χορωδία του «Señorita» των Camila Cabello και Shawn Mendes, το οποίο η Rodrigo μπόρεσε να μαντέψει πριν καν ο Fallon ολοκληρώσει την ιδέα.

«Νομίζω ότι μου αρέσει αυτό το τραγούδι», είπε η τραγουδίστρια του «Vampire».

Η τελική κάρτα είχε μια πολύ προφανή επιλογή, ωστόσο χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για να το λύσει το ζευγάρι. Έπρεπε να μπουν στο παιχνίδι κάποιες παρωδίες για να καταλάβει ο Fallon το single που προσπαθούσε να του μεταφέρει η Rodrigo.

🗓️ 11 Dec 2023

Related Articles