Η Olivia Rodrigo μοιράζεται ένα απόσπασμα από το μουσικό βίντεο του «Vampire»

Olivia-Rodrigo-2023-Oscars-Afterparty-710x400-1

Η Olivia Rodrigo ετοιμάζεται για μια αιματηρή καλή επιστροφή καθώς αποκάλυψε το teaser του μουσικού βίντεο που θα συνοδεύει το επερχόμενο single της «Vampire». Στο σύντομο κλιπ που κοινοποιήθηκε στο Instagram την Τετάρτη (28 Ιουνίου), η 20χρονη σταρ φαίνεται να ξαπλώνει σε ένα αμυδρά φωτισμένο, ομιχλώδες γρασίδι κάτω από την πανσέληνο, καθώς μια μελωδία πιάνου παίζει στο βάθος. Το μουσικό βίντεο που σκηνοθετεί η Petra Collins θα φτάσει ταυτόχρονα με το σινγκλ, στο απόθεμα του midnight ET την Παρασκευή (30 Ιουνίου).

Η Collins έχει δουλέψει με τη σούπερ σταρ σε πολλά από τα προηγούμενα μουσικά της βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των «Good 4 U» και «Brutal».

Το «Vampire» είναι το βασικό σινγκλ από το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ GUTS του Rodrigo, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου. Το τραγούδι θα σηματοδοτήσει την πρώτη κυκλοφορία της νικήτριας Grammy από το 2021 και θα ακολουθήσει το πρωτοποριακό ντεμπούτο άλμπουμ της SOUR.

Σε ένα δελτίο τύπου, ο Rodrigo σημείωσε ότι το GUTS θα εξερευνήσει «τους πόνους της ανάπτυξης και θα προσπαθήσει να καταλάβει ποιος είμαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου». «Νιώθω ότι μεγάλωσα 10 χρόνια μεταξύ 18 και 20 ετών — ήταν μια τόσο έντονη περίοδος αδεξιότητας και αλλαγής», συνέχισε. «Νομίζω ότι όλα αυτά είναι απλώς ένα φυσικό μέρος της ανάπτυξης και ελπίζω ότι το άλμπουμ αντανακλά αυτό».

🗓️ 30 Jun 2023

Related Articles