Η Olivia Rodrigo ερμήνευσε το «Vampire» στα Grammy 2024

Η Olivia Rodrigo έφερε ένα νέο επίπεδο έντασης στην ερμηνεία της στο βραβευμένο για Grammy μπαλάντα-ρόκερ “Vampire” στα Grammy 2024 στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής (4 Φεβρουαρίου).

Η παράδοση του “Vampire” από τον Rodrigo ξεκίνησε αρκετά κανονικά, καθώς τραγούδησε το Billboard Hot 100-top smash με ένα κατακόκκινο σατέν φόρεμα. Η ερμηνεία ήταν απλή αλλά δυνατή, καθώς η Taylor Swift εθεάθη ακόμη και να τραγουδά ευσυνείδητα στο κοινό.


Source: E! News

Στη συνέχεια, καθώς το τραγούδι ενίσχυε την ένταση και την ένταση που καθοδηγείται από την κιθάρα, τα χέρια και το πρόσωπο της Rodrigo έγιναν ξαφνικά ματωμένα — με αποχρώσεις της κλασικής ερμηνείας «Paparazzi» της Lady Gaga στα MTV Video Music Awards του 2009. Πίσω της, τα λουλούδια στην οθόνη της σκηνής άρχισαν επίσης να αιμορραγούν, καθώς το τραγούδι έφτασε στο τέλος του.

Η Rodrigo είναι υποψήφια για έξι χρόνια στα φετινά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιού και του δίσκου της χρονιάς για το “Vampire”, και του άλμπουμ της χρονιάς για το μητρικό άλμπουμ του single, την αναγνωρισμένη δευτεροετή προσπάθειά της Guts. Ήταν επίσης υποψήφια σε δύο ποπ κατηγορίες, το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ και την καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία, αλλά έχασε και στις δύο κατηγορίες — από την Taylor Swift (Midnights) και τη Miley Cyrus (“Flowers”) αντίστοιχα.

Η Rodrigo πρόκειται να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία για να υποστηρίξει τους Guts αργότερα αυτόν τον μήνα – το πρώτο της σε αρένες. Αυτήν τη στιγμή έχει τρία τραγούδια στο Hot 100 — “Vampire” (Νο. 38), καθώς και το σινγκλ των Guts “Get Him Back!” (Νο. 54) και η συνεισφορά στο soundtrack των Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes “Can’t Catch Me Now” (Νο. 91), ενώ ο Guts βρίσκεται στο Νο. 16 του τσαρτ άλμπουμ του Billboard 200.

🗓️ 06 Feb 2024

Related Articles