Η Olivia Rodrigo ερμήνευσε το «If It Makes You Happy» με τη Sheryl Crow

02 Oct 2023
1377077788-1

Έξι χρόνια πριν γεννηθεί η Olivia Rodrigo, το “If It Makes You Happy” της Sheryl Crow βρισκόταν στο top 10 του Billboard Hot 100. Δεκαετίες αργότερα, οι επιτυχημένοι τραγουδιστές-τραγουδοποιοί συναντήθηκαν στο Bluebird Cafe του Nashville για ένα ντουέτο μια επιτυχίας της Crow της δεκαετίας του ’90.

“Pinch me! sang one of my favorite songs of all time with the greatest of all time @sherylcrow!!!! what an honor!!!! έγραψε η Olivia Rodrigo στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια φωτογραφία με την Crow και ένα βίντεο από την παράστασή τους «If It Makes You Happy», το βράδυ της Παρασκευής (29 Σεπτεμβρίου).

«Funnest day ever with the amazingly brilliant @oliviarodrigo! What a talent!! And the loveliest young woman!» είπε η Crow, μοιράζοντας την ανάρτηση της Rodrigo στη σελίδα της στο Instagram.

Ένα βίντεο δείχνει το ζευγάρι να εναρμονίζεται στο ρεφρέν: «If it makes you happy/ It can’t be that bad/ If it makes you happy/ Then why the hell are you so sad?;»

Η Rodrigo, με την κιθάρα στο χέρι, ερμήνευσε επίσης τη μπαλάντα των Guts “Lacy” ζωντανά για πρώτη φορά κατά την εμφάνισή της στο Bluebird Cafe, καθώς και το βασικό σινγκλ του άλμπουμ “Vampire” στο πιάνο. Έκανε επίσης το ντεμπούτο της στο “Making the Bed” (επίσης από το Guts) ζωντανά στο πιάνο.

Η Crow και η Rodrigo συνδέθηκαν πέρυσι στην εκδήλωση Women in Music του Billboard το 2022, όπου η Ροντρίγκο αναδείχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς από την Crow, η οποίος επαίνεσε το παράδειγμα που δίνει η Ροντρίγκο για τη γενιά των καλλιτεχνών της. «Όταν ανέβηκα, οι γυναίκες πάλευαν να γίνουν οι αρχιτέκτονες της καριέρας τους», είπε. «Οπότε, όταν βλέπω κάποια σαν τη Γυναίκα της Χρονιάς μας, την Ολίβια Ροντρίγκο, να έχει τέτοια απίστευτη επιτυχία σε τόσο μικρή ηλικία, εκπλήσσομαι».

«Είμαι τόσο μεγάλη θαυμάστρια σου και των τραγουδιών σου», είπε η Ροντρίγκο εκείνη τη στιγμή. Σημείωσε, «Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι μια νεαρή γυναίκα στη μουσική βιομηχανία, αλλά έχω βρει τόση δύναμη από τις γυναίκες τραγουδοποιούς που ήρθαν πριν από μένα και άνοιξαν το δρόμο και άνοιξαν πόρτες για τόσες πολλές νέες γυναίκες σαν εμένα».

Related Articles