Η Olivia Rodrigo ερμήνευσε μια εντυπωσιακή έκδοση του "Can't Catch Me Now" στο "The Late Show"

Η Olivia Rodrigo μια μαγευτική ερμηνεία το βράδυ της Δευτέρας (11 Δεκεμβρίου) για το τραγούδι του The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes με τίτλο «Can’t Catch Me Now».

Απολαύστε μια εκπληκτική παράσταση Saturday Night Live και ένα ταξίδι στο NPR για μια παράσταση στο Tiny Desk, η Rodrigo γέμισε το ήδη διαβόητα παγωμένο θέατρο Ed Sullivan με ποπ δονήσεις που προκαλούν ταραχές καθώς καθόταν σε ένα σκαμπό με ένα λευκό φόρεμα πάνω σε μια ομίχλη. Ένα ενισχυμένο σετ για την έναρξη της παράστασης.

«But I’m in the trees, I’m in the breeze/ My footsteps on the ground/ You’ll see my face in every place/ But you can’t catch me now», τραγούδησε η Rodrigo με μια αέρινη φωνή στο το ρεφρέν του τραγουδιού καθώς η κάμερα γυρνούσε πίσω για να αποκαλύψει λευκά φώτα που κόβουν τον καπνό και μια μπάντα που έπαιζε το συναρπαστικό κομμάτι.

Στο τέλος, η Rodrigo σηκώθηκε στα πόδια της, ερμηνεύοντας, «you can’t catch me now» καθώς το τραγούδι έφθασε σε κρεσέντο πριν εξαφανιστεί σε μια δυσοίωνη αποδοκιμασία καθώς ψιθύρισε, «you thought that this was the end». Η νύχτα ήταν αξιοσημείωτη και για άλλους λόγους, καθώς σηματοδότησε την επιστροφή του οικοδεσπότη Stephen Colbert στο γραφείο δύο εβδομάδες αφότου υπέστη ρήξη σκωληκοειδούς απόφυσης που τον έστειλε στο νοσοκομείο για επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Ο τυπικά άφωνος οικοδεσπότης περιέγραψε το «κοιλιακό πόνο» που υπέστη στις 21 Νοεμβρίου, το πρωί μετά τη συνομιλία του με τον πρώην συνάδελφό του, David Letterman. «Σκέφτηκα ότι ο πόνος θα εξαφανιζόταν και έτσι αποφάσισα να κάνω την εκπομπή εκείνο το βράδυ», είπε σχετικά με τη συνομιλία με τον θρύλο του talk show. «Πόσο κακό θα μπορούσε να είναι; Αποδεικνύεται εξαιρετικά κακό.»

Αν και επέμεινε να τελειώσει εκείνη την παράσταση, ο Colbert είπε ότι η σύζυγός του Evie τον έπεισε να πάει στο νοσοκομείο.

🗓️ 13 Dec 2023

Related Articles