Η Olivia Rodrigo αποκαλύπτει τη λίστα κομματιών του επερχόμενου άλμπουμ της «Guts»

olivia-rodrigo-press-credit-Larissa-Hofmann-2023-billboard-1548

Αφού έστειλε τους θαυμαστές σε μια φρενίτιδα για την εξεύρεση στοιχείων, η Olivia Rodrigo έβαλε τέλος στα βάσανά τους αποκαλύπτοντας επιτέλους την επίσημη λίστα κομματιών του επερχόμενου δεύτερου άλμπουμ της, Guts.

Σε ένα δεύτερο teaser βίντεο την Τρίτη (1 Αυγούστου) — το οποίο ακολούθησε μία ημέρα αφότου ο Rodrigo μοιράστηκε ένα μυστηριώδες κλιπ γεμάτο με κρυμμένους τίτλους τραγουδιών για να αποκωδικοποιήσουν οι θαυμαστές — η 20χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε ότι ο δίσκος της για τον Σεπτέμβριο θα περιλαμβάνει συνολικά 12 κομμάτια. Στο βίντεο, αγγίζει και τους δώδεκα τίτλους χρησιμοποιώντας μια vintage γραφομηχανή, αποκαλύπτοντας ονόματα τραγουδιών που προκαλούν σκέψεις όπως “all american b-h”, “get him back”, “pretty isn’t beautiful” και “love is embarrassing.”

Σύμφωνα με το βίντεο, το Guts είναι ένα εντελώς σόλο άλμπουμ – που σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνεργασία με τη Lana Del Rey αυτή τη φορά, όπως πολλοί θαυμαστές είχαν εικάσει.

Ένα απόσπασμα δευτερολέπτων ενός από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια γίνεται σιγά-σιγά όλο και πιο δυνατό σε όλο το βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης άλλες πιθανές ενδείξεις — ίσως υπονοώντας κάποιους από τους στίχους του άλμπουμ ή ενδεχομένως να γνέφει ποιο τραγούδι θα ακολουθήσει το “vampire” ως επόμενο σινγκλ . Για παράδειγμα, η Rodrigo μπορεί να δει να ταξινομεί γράμματα που απευθύνονται για να τον «πάρουν πίσω» καθώς χρησιμοποιεί κουτάκια για να κουλουριάσει τα μαλλιά της. Ξεφυλλίζει επίσης μια επιλογή βιβλίων με τίτλους όπως «how to always pick the wrong one», «manifesting a text back» και «love is embarrassing».

Αλλά αυτό είναι το μόνο που έχει να μοιραστεί προς το παρόν η τραγουδίστρια του «drivers license», εκτός από μια ενθουσιασμένη υπενθύμιση για το πότε θα φτάσει το Guts: «8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!!!! 💓👽🌸😎🤘🏼👾💕» έγραψε στη λεζάντα της αποκάλυψης του tracklist.

🗓️ 02 Aug 2023

Related Articles