Η Olivia Rodrigo ανακοινώνει το δεύτερο άλμπουμ «Guts»

Olivia-Rodrigo-posing-696x442-1

Η Olivia Rodrigo αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας και το εξώφυλλο του δεύτερου άλμπουμ της «Guts». Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου μέσω της Geffen. Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες αφότου η ποπ τραγουδίστρια μοιράστηκε τον τίτλο του πρώτου σινγκλ του LP, «Vampire», που κυκλοφορεί αυτήν την Παρασκευή (30 Ιουνίου).

Το «Guts» βλέπει την Rodrigo να επανενώνεται με τον παραγωγό Daniel Nigro, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί της στο ντεμπούτο της «Sour». «Για μένα, αυτό το άλμπουμ έχει να κάνει με τους πόνους που μεγαλώνουν και να προσπαθώ να καταλάβω ποια είμαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου», μοιράστηκε σε μια δήλωση.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι μεγάλωσα 10 χρόνια μεταξύ 18 και 20 ετών—ήταν μια τόσο έντονη περίοδος αμηχανίας και αλλαγής. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι απλώς ένα φυσικό μέρος της ανάπτυξης και ελπίζω ότι το άλμπουμ αντανακλά αυτό».

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία διαφορετικών παραλλαγών βινυλίου καθώς και σε πακέτα εμπορευμάτων.

Τον περασμένο μήνα, η Rodrigo γιόρτασε τη δεύτερη επέτειο του «Sour» στο Instagram: «Καμία λέξη δεν θα μπορούσε ποτέ να περιγράψει πόσο σημαίνει αυτό το άλμπουμ για μένα και πόσο τρελά ευγνώμων νιώθω για κάθε ευλογία που έφερε στη ζωή μου». Μοιράστηκε επίσης μια ενημέρωση για το δίσκο της δευτεροετής φοιτήτρια, υποσχόμενη στους θαυμαστές ότι εκείνη την εποχή ήταν «τόσο τόσο κοντά στο να γίνει».

Το «Sour» σημείωσε μια λαμπερή κριτική τεσσάρων αστέρων από το NME. Ο κριτικός Rhian Daly έγραψε: «Όταν η πρώτη σου κυκλοφορία είναι ένα κομμάτι τόσο πανταχού παρόν όσο η «άδεια οδήγησης», πρέπει να είναι δύσκολο να κάνεις ένα ολόκληρο άλμπουμ που να ταιριάζει. Ως επί το πλείστον, η Rodrigo πέρασε τον πήχη που έβαλε σε αυτό το single, μοιράζοντας μαζί μας ένα σχεδόν αριστούργημα που είναι εξίσου σίγουρο, cool και συναρπαστικά αληθινό. Αυτός δεν είναι καλλιτέχνης flash-in-the-pan, αλλά ένας καλλιτέχνης με τον οποίο θα ζούμε για τα επόμενα χρόνια».

Το άλμπουμ κέρδισε επίσης μια σειρά από διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών Grammy και έξι νικών στα φετινά Billboard Music Awards. Ακολούθησαν δύο ειδικές προσφορές της Disney+: η ταινία συναυλίας «Sour Prom» και το ντοκιμαντέρ «Driving Home 2 U (A Sour Film)».

🗓️ 27 Jun 2023

Related Articles