Η Nicki Minaj καθυστερεί το νέο της άλμπουμ μέχρι τα γενέθλια της

Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Nicki Minaj «Pink Friday 2» καθυστέρησε για δεύτερη φορά.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα (25 Οκτωβρίου), η ράπερ μπήκε στο Instagram για να ανακοινώσει στους θαυμαστές της ότι το άλμπουμ αναβάλλεται για μερικές εβδομάδες, από την προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 17 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου, για να συμπέσει με τα 41α γενέθλιά της.

Ωστόσο, η μικρή καθυστέρηση του άλμπουμ δεν είναι μόνο για να χωρέσει στο παράθυρο των γενεθλίων της, καθώς η ράπερ εξήγησε στο Instagram ότι o Lil Wayne – o φίλος της και μέντορας στην καριέρα της– και ο 2 Chainz θα κυκλοφορήσουν το κοινό τους άλμπουμ στις 17 Νοεμβρίου, και ότι ήθελε να αποφύγει μια σύγκρουση καθώς «o Weezy (Lil Wayne) δεν θα το έκανε ποτέ αν ήταν η ημερομηνία του άλμπουμ μου».

Σε άλλο σημείο του βίντεο, η Nicki Minaj είπε ότι το “Pink Friday 2” διαμορφώνεται ως το “μεγαλύτερο δώρο της στην ανθρωπότητα” μέχρι στιγμής και ότι είναι το πιο αγαπημένο της έργο στο οποίο έχει δουλέψει ποτέ.

Το «Pink Friday 2» είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, αλλά αργότερα αναβλήθηκε για τις 17 Νοεμβρίου. Δεν κοινοποιήθηκε κανένας λόγος για την αρχική αναβολή. Ωστόσο, η Minaj έριξε το αυτόνομο τραγούδι έκπληξη «Bahm Bahm» νωρίτερα αυτό το μήνα ως απόλαυση για τους θαυμαστές της.

Η Minaj διευκρίνισε αργότερα ότι το νέο κομμάτι δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο tracklist του επερχόμενου άλμπουμ της «Pink Friday 2», αλλά αντιστάθηκε στην ιδέα ότι ήταν σινγκλ. Αντίθετα, το περιέγραψε ως «ΔΩΡΕΑΝ κυκλοφορία ιστότοπου για περιορισμένο χρόνο ως δώρο στους βασικούς θαυμαστές τις και σε όλους όσους νοιάστηκαν αρκετά για να συμμετάσχουν. Εκτιμώ που με βοηθήσατε να κάνω αυτό ένα εικονικό και ΠΟΛΥ αξέχαστο #PinkFridayThe13th. Αλλά όχι. Ούτε ένα. Δεν θα γίνει ποτέ single», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της.

Το άλμπουμ της Nicki Minaj του 2018 «Queen» έλαβε μια κριτική τεσσάρων αστέρων από τον Cark Anka, ο οποίος έγραψε για το NME: «Το «Queen» *σχεδόν* λειτουργεί ως αμφίδρομη προσπάθεια από τη Nicki Minaj, ένα μέρος αποκατάστασης της θέσης της στο hip-hop. Δυστυχώς, στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε όλους τους παρευρισκόμενους ταυτόχρονα, υπάρχουν μέρη του «Queen» που σε λίγους αρέσει η υπέρβαση».

🗓️ 26 Oct 2023

Related Articles