Η Nelly Furtado θα παρουσιάσει τα Juno Awards 2024

Η ποπ σταρ Nelly Furtado πρόκειται να φιλοξενήσει τα βραβεία Juno 2024, τα οποία είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή, 24 Μαρτίου, από το Scotiabank Center στο Χάλιφαξ της Νέας Σκωτίας. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Furtado θα είναι η παρουσιάστρια των Juno Awards. Συμμετείχε επίσης στο σόου του 2007 στο Saskatoon, στο Saskatchewan, στο οποίο κέρδισε πέντε βραβεία.

Τα εισιτήρια για τη μετάδοση των βραβείων Juno 2024 ξεκινούν να πωλούνται την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου. Η Furtado σε ηλικία 44 ετών, συγκέντρωσε 10 βραβεία Juno από το 2001 έως το 2007. Η διεθνής ποπ σταρ κέρδισε επίσης ένα Grammy το 2002 για το “I’m Like a Bird”, το οποίο ψηφίστηκε ως η καλύτερη γυναικεία ποπ φωνητική ερμηνεία.

Εκτός από τη φιλοξενία, η Furtado πρόκειται να παίξει στο σόου, όπως και οι πρώην νικητές των βραβείων Juno, Charlotte Cardin, The Beaches και Maestro Fresh Wes.

Ο γεννημένος στο Μόντρεαλ Cardin κέρδισε τέσσερα βραβεία στο περσινό σόου – καλλιτέχνης της χρονιάς. άλμπουμ της χρονιάς και ποπ άλμπουμ της χρονιάς για το Phoenix. και σινγκλ της χρονιάς για το “Meaningless”.

Οι Beaches κέρδισαν το ροκ άλμπουμ της χρονιάς πέρυσι για το Sisters Not Twins (The Professional Lovers Album). Το ροκ συγκρότημα του Τορόντο κέρδισε το πρωτοποριακό γκρουπ της χρονιάς το 2018.

Ο πρωτοπόρος του χιπ-χοπ Maestro Fresh Wes είναι ο εισακτέας του 2024 στο Καναδικό Music Hall of Fame. Ο ράπερ (πραγματικό όνομα Γουές Γουίλιαμς) έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Μαύρος Καναδός καλλιτέχνης που κατέκτησε χρυσή και πλατινένια θέση στη χώρα. Το 1991, έγινε ο πρώτος νικητής του Juno για την καλύτερη ηχογράφηση ραπ της χρονιάς για το “Symphony in Effect”. Κέρδισε επίσης το καλύτερο βίντεο εκείνη τη χρονιά μαζί με τον Joel Goldberg για το “Drop the Needle”.

Η Tegan και η Sara θα λάβουν το Ανθρωπιστικό Βραβείο 2024 για τα φιλανθρωπικά τους επιτεύγματα. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός (και ντόπιος του Χάλιφαξ) Έλιοτ Πέιτζ (Juno), θα απονείμει την τιμή ζωντανά στη μετάδοση των βραβείων Juno.

Η Tegan και η Sara είναι ειλικρινείς υποστηρικτές της ισότητας LGBTQ+ και της δικαιοσύνης των φύλων. Το Ίδρυμα Tegan and Sara αποτελεί προέκταση του έργου, της ταυτότητας και της μακροχρόνιας δέσμευσής τους για την οικοδόμηση προοδευτικής κοινωνικής αλλαγής.

Η Tegan και η Sara κέρδισαν τρία βραβεία Juno το 2014 – το σινγκλ της χρονιάς για το “Closer”, το ποπ άλμπουμ της χρονιάς για τους Heartthrob και το γκρουπ της χρονιάς.

Τα 53α Ετήσια Βραβεία JUNO θα μεταδοθούν και θα μεταδοθούν ζωντανά σε ολόκληρο τον Καναδά στις 24 Μαρτίου στις 8 μ.μ. ET/9 μ.μ. AST σε CBC TV, CBC Gem, CBC Radio One, CBC Music, CBC Listen και παγκοσμίως στη σελίδα CBCMusic.ca/junos και CBC Music στο YouTube.

Η Furtado θα γίνει το τέταρτο άτομο που θα φιλοξενήσει πολλές εκπομπές Juno σε αυτόν τον αιώνα, μετά τον Michael Bublé και τους ηθοποιούς Simu Lu (που παρουσιάστηκε τόσο το 2022 όσο και το 2023) και τον Russell Peters.

🗓️ 08 Nov 2023

Related Articles