Η Nelly Furtado δηλώνει ότι είναι «Πιο ευτυχισμένη από ποτέ» στην καριέρα της: «Είναι απλώς καθαρή έμπνευση κάθε μέρα»

Η Nelly Furtado επέστρεψε και είναι καλύτερη από ποτέ, και για τον εορτασμό της επανένωσής της με τον Timbaland και τον Justin Timberlake στο “Keep Going Up”, κάθισε με τον Jason Lipshutz του Billboard για να συζητήσει πού βρίσκεται στην καριέρα της αυτή τη στιγμή.

«[Ο Timbaland και ο Timberlake] το είχαν σκεφτεί αρκετά», είπε για τη νέα συνεργασία, η οποία έρχεται περισσότερο από μια δεκαετία αφότου κυκλοφόρησε το 2007 το κορυφαίο του τσαρτ Billboard Hot 100 των τριών «Give It to Me». «Τhat’s great about them is they’re like, ‘We want you to do your thing.’ If the three of us are on a song, then we’re all equals, and that’s a really good feeling.»

Όσο για το πώς νιώθει, η 44χρονη σταρ είπε ότι είναι πιο «ευγνώμων» από ποτέ. «Νιώθω ότι το μέρος στο οποίο βρίσκομαι είναι το ίδιο μέρος που ήμουν όταν ήμουν 20 ετών, όταν υπέγραψα για πρώτη φορά μια δισκογραφική συμφωνία και πέρασα όλο μου τον χρόνο με εμμονή στη μουσική, ακούγοντας μουσική, κάνοντας μουσική και συνεργαζόμενος με φίλους που κάνουν μουσική», εξήγησε. «Είμαι πάλι εκεί. Είμαι σε αυτό για τους σωστούς λόγους και είναι τόσο καθαρό για μένα αυτή τη στιγμή. Είναι απλώς καθαρή έμπνευση όλη μέρα».

Συνέχισε: «Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ που κάνω μουσική. Αγαπώ τη δουλειά μου περισσότερο από ό,τι την έχω αγαπήσει ποτέ. Αναγνωρίζω ότι το να είμαι στη σκηνή είναι σαν το σπίτι μου».

Προχωρώντας, η Furtado ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέα μουσική. «Έχω τόσα πολλά τραγούδια που δουλεύω πάνω τους. Έχω τόσα πολλά νέα τραγούδια», διαβεβαίωσε.

🗓️ 04 Sep 2023

Related Articles