Η Missy Elliott προβλέπει ότι η Lizzo θα θεωρηθεί «θρυλική»

Η Missy Elliott είναι μεγάλη θαυμάστρια της Lizzo — τόσο πολύ που έγραψε για την τραγουδίστρια του “About Damn Time” στη λίστα Entertainment Weekly για το 2022 Entertainers of the Year, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα (12 Δεκεμβρίου). Σε αυτό, επαίνεσε τον ποπ σταρ και αποκάλυψε ότι πιστεύει ότι η Λίτζο θα είναι «θρυλική».

«Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που συνάντησα τη Lizzo στο στούντιο. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν καταπληκτική. Μπήκε μέσα, άκουσε τη μουσική και μόλις μπήκε μέσα άρχισε να λέει ομοιοκαταληξία και να τραγουδάει — ήταν απλά υπέροχη», ξεκίνησε η Έλιοτ. «Έμοιαζα με εμένα όταν πρωτομπήκα στη μουσική βιομηχανία. Στην πραγματικότητα της είπα: «Μου θυμίζεις τόσο πολύ τον εαυτό μου». Συνδέθηκα αμέσως μαζί της».

Σε όλο το δοκίμιο, το εικονίδιο της hip-hop – που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τη Lizzo στο κομμάτι “Cuz I Love You “Tempo” – επαινεί τα ταλέντα του φλαουτίστα στο χορό, το τραγούδι και το ραπ και είχε λαμπερά σχόλια για το Special. «Μου αρέσει όλο αυτό το άλμπουμ. Το βάζεις και θα μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, θα αγαπάς τους φίλους σου και θα νιώσεις σαν κακή μπ-χ», έγραψε η Missy Elliott. «Το όλο θέμα με κάνει να νιώθω χαρούμενη. Αισθάνεται σαν λίγο ντίσκο, λίγο Grease, λίγο hip-hop. Στην πραγματικότητα, μπορούσα να τη δω να κάνει ένα μιούζικαλ εκτός του [Special].”

Η ράπερ του “Work It” σημείωσε επιπλέον την ταπεινή και συγγενή φύση της Lizzo παρά το ξεπούλημα των αρένων και μοιράστηκε τις προβλέψεις της για το μέλλον της ποπ σταρ στη μουσική. «Πιστεύω ότι η Lizzo είναι κλασική και θα θεωρηθεί θρυλική. Είναι από τους καλλιτέχνες που θα δουλεύουν πάντα. Θα ξεπουλάει κάθε φορά. Οτιδήποτε θέλει να κάνει η Lizzo, πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετική στο να το κάνει», κατέληξε ο Elliott.

Η αγάπη πάει αμφίδρομα. Η Lizzo μοιράστηκε τον θαυμασμό της για τον Elliott όταν μίλησε στην παρουσίαση του Hollywood Walk of Fame και πιο πρόσφατα εξεπλάγη με μια επίσκεψη από τον Elliot κατά τη διάρκεια της Special Tour της. Μοιράζοντας μια φωτογραφία της ιδιαίτερης στιγμής, η Lizzo έγραψε στις 19 Νοεμβρίου: «Το πρόσωπό μου μετά το @missymisdemeanorelliott μας εξέπληξε χθες το βράδυ! Το να είσαι στη σκηνή με σένα είναι ΟΝΕΙΡΟ, αλλά το να σε γνωρίζω είναι ανεξιχνίαστο! Το απόλυτο ICON μου! Σ ‘αγαπώ 5EVA! ευχαριστώ!”

🗓️ 14 Dec 2022

Related Articles