Η Mimi Webb χρησιμοποίησε τον καλοκαιρινό χωρισμό  της για να εμπνεύσει το νέο single «Ghost of You»

Η Mimi Webb παραδέχεται ότι ο μυστικός χωρισμός της ενέπνευσε το νέο της single «Ghost of You».

Η 22χρονη τραγουδίστρια τραγουδοποιός – η οποία τραγουδά το “Good Without” και “House on Fire” που έχουν μπει στο top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου – χώρισε από τον σύντροφό της το περασμένο καλοκαίρι μετά από ένα χρόνο μαζί και χρησιμοποίησε τη θλιβερή εμπειρία «για να δημιουργήσει το νέο της τραγούδι.

Στη στήλη του Bizarre της εφημερίδας The Sun δήλωσε: «Ήταν για να ζήσω αυτή τη θλιβερή εμπειρία και μια δύσκολη στιγμή και να τη μετατρέψω σε ένα πραγματικά αισιόδοξο, συναρπαστικό τραγούδι».

«Είναι κάτι που έχω περάσει πρόσφατα και για μένα, η όλη διαδικασία αυτού του τραγουδιού και η κυκλοφορία του είναι να βάλεις την ευτυχία σου πάνω από όλα». Πρόσθεσε ότι το κομμάτι – το οποίο βρίσκεται στο νούμερο 22 στο chart σινγκλ μεσοβδόμαδα – ήταν ένα “πραγματικά προσωπικό” κομμάτι για να δουλέψει.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Πρέπει να θυμάσαι την αυτοεκτίμησή σου και την αγάπη σου για τον εαυτό σου. Όταν δεν νιώθεις ο εαυτός σου, δεν είσαι ο εαυτός σου. Τότε ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήταν πραγματικά κάτι πολύ προσωπικό για μένα». Σημείωσε πώς το «Ghost of You» έχει μια αίσθηση «ενδυνάμωσης» και την καρδιά του και την ιδέα να εμπιστευτείς «το σύμπαν».

Η ίδια εξήγησε: «Υπάρχει κάποια πραγματική ενδυνάμωση πίσω από αυτό τον χωρισμό, “Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό, έχει γίνει, και το μόνο που ξέρω είναι ότι το σύμπαν έχει να μου προσφέρει τα καλύτερα και πρέπει να το ακολουθήσω. Νωρίτερα φέτος, η Mimi εξήγησε πώς η δουλειά της ως βοηθός καταστήματος την προετοίμασε για τη ζωή της στην pop μουσική.

Δήλωσε: «Ξεκίνησα το λιανικό εμπόριο όταν ήμουν 16 ή 17 ετών. Δούλευα τις καθημερινές και μερικά Σαββατοκύριακα ενώ ήμουν μέσα και έξω από το στούντιο. Ήταν δύσκολο». «Πρέπει όμως, όλοι μας να βρίσκουμε τα πόδια μας και να συνεχίζουμε!»

🗓️ 13 Oct 2022

Related Articles