Η Millie Bobby Brown θέλει να υποδυθεί την Britney Spears

Millie-Bobby-Brown-Stranger-Things-4-premiere-15622483058-1068x712-1

Η Millie Bobby Brown είπε ότι θέλει να υποδυθεί την Britney Spears κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η 18χρονη ηθοποιός, γνωστή για την ερμηνεία της Eleven στο Stranger Things, εμφανίστηκε στο The Drew Barrymore Show τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου για να προωθήσει τη νέα της ταινία του Netflix Enola Holmes 2.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια Barrymore ρώτησε την Brown αν υπήρχε κάτι στη «λίστα» της καριέρας της για την επόμενη δεκαετία. «Θέλω να παίξω ένα πραγματικό πρόσωπο και σκέφτομαι για μένα, θα ήταν η Britney», απάντησε.

Η Brown, η οποία επίσης απέκτησε τεράστια φήμη ως παιδί, συνέχισε: «Θα ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Νομίζω ότι η ιστορία της, πρώτα απ ‘όλα, έχει απήχηση σε μένα. Απλώς μεγάλωσε στο κοινό βλέποντας τα βίντεό της, παρακολουθώντας συνεντεύξεις για το πώς όταν ήταν νεότερη.

«Εννοώ, το ίδιο πράγμα με σένα [Barrymore]. Βλέπω τον αγώνα σου για λέξεις [στις συνεντεύξεις της]. Και δεν τη γνωρίζω, αλλά όταν κοιτάζω φωτογραφίες της, νιώθω ότι θα μπορούσα να πω την ιστορία της με τον σωστό τρόπο – και μόνο τη δική της».

Η αμφιλεγόμενη 13ετής θητεία συντηρητή της Spears τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021. Ο πατέρας της, Jamie, είχε ανασταλεί από τον ρόλο του ως συντηρητής της από δικαστή τον Σεπτέμβριο. Ανέλαβε τον ρόλο μετά την πολυδιαφημισμένη ψυχική κατάρρευση της κόρης του το 2007.

Τον Ιούλιο του 2021, η Britney δήλωσε ότι ήθελε να κατηγορηθεί ο πατέρας της για κατάχρηση φύλαξης και ισχυρίστηκε ότι της απαγορεύτηκε να κάνει περισσότερα παιδιά, να παντρευτεί ή να βγάλει το σπιράλ της.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στη μουσική αυτό το καλοκαίρι, συνεργαζόμενη με τον Έλτον Τζον στο συνεργατικό σινγκλ «Hold Me Closer». Πριν από την κυκλοφορία του κομματιού, η Spears είπε ότι ένιωθε «συντετριμμένη» καθώς ετοιμαζόταν να κάνει την επιστροφή της.

Αυτόν τον Σεπτέμβριο, η ποπ σταρ είπε ότι είναι απίθανο να εμφανιστεί ξανά ζωντανά, αφού προηγούμενες εμπειρίες την άφησαν «τραυματισμένη». Η Britney Spears φέτος φέρεται να υπέγραψε μια συμφωνία «ρεκόρ» για τη δημοσίευση ενός βιβλίου που περιγράφει λεπτομερώς την καριέρα και την οικογενειακή της ζωή. Αργότερα περιέγραψε τη διαδικασία σύνταξης των απομνημονευμάτων ως «θεραπευτική», αλλά είπε ότι ήταν «δύσκολο» να αναφερθεί στο παρελθόν της.

Η Millie Bobby Brown, έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να υποδυθεί και τη Halsey σε μια βιογραφική ταινία για τη ζωή της τραγουδίστριας.

🗓️ 09 Nov 2022

Related Articles