Η Miley Cyrus προαναγγέλλει την επιστροφή της

Miley-Cyrus-Hit-Channel-1068x558-1

Ενώ οι περισσότεροι καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν συνεχώς νέα μουσική παρά την πανδημία του COVID-19, η Cyrus δεν έχει κυκλοφορήσει περα από το “Plastic Hearts” του 2020. Οι θαυμαστές έχασαν την ελπίδα να ακούσουν κάτι καινούργιο από αυτήν φέτος, αλλά η τραγουδίστρια τους έβαλε με νέους υπαινιγμούς.

Τη Δευτέρα, η τραγουδίστρια του “Wrecking Ball” μοιράστηκε δημοσιεύσεις που έμοιαζαν να υπαινίσσονται την επερχόμενη μουσική της.

Το κλιπ του Instagram και η λεζάντα του δείχνουν τις λέξεις «ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΝΕΑ ΜΙΛΕΪ». Στο βάθος διακρίνονται φωτογραφίες από ένα κάτω μέρος του σώματος που φορά ένα κόκκινο στρινγκ και ένα χέρι με τατουάζ.

Πρόσθεσε επίσης ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης στον ιστότοπό της, Miley World. Από την ώρα του τύπου, το χρονόμετρο δείχνει ότι κάτι θα είναι έτοιμο σε 12 ημέρες. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επιλέξουν να συνδεθούν στο Spotify ή να εγγραφούν στον ιστότοπο για να λάβουν τα νέα σχετικά με την ενημέρωση από πρώτο χέρι. Τα μέλη του fandom της εξέφρασαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους μετά τα πρόσφατα γεγονότα. Δήλωσαν επίσης ότι η μακρά αναμονή τους τελείωσε επιτέλους.

Εκτός από πιθανή νέα μουσική, το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης μπορεί επίσης να συνδεθεί με το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Miley.

Έχει οριστεί ως επικεφαλής του NBC για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2022 μαζί με την Ντόλι Πάρτον. Θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη φορά που ο Cyrus ηγείται της εκδήλωσης στο τέλος του έτους. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εμφάνισης στο “The Tonight Show”, είπε στον Jimmy Fallon ότι ο Latto, η Sia και ο Rae Sremmurd είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

🗓️ 21 Dec 2022

Related Articles