Η Miley Cyrus κυκλοφορεί το teaser για το νέο της βίντεο κλιπ «River»

miley-cyrus-nye-party-2023-billboard-1548

Μόλις τρεις ακόμα μέρες μέχρι η Miley Cyrus να κυκλοφορήσει το αναμενόμενο όγδοο στούντιο άλμπουμ της, Endless Summer Vacation. Αποκάλυψε επίσης το πρωί της Τρίτης (7 Μαρτίου) ότι θα λάβουμε και το βίντεο για το τραγούδι της “River” την Παρασκευή (10 Μαρτίου), κάνοντας προεπισκόπηση της εικόνας σε ένα teaser 13 δευτερολέπτων που προκάλεσε περισσότερες ερωτήσεις από ό,τι απαντούσε.

Το ασπρόμαυρο teaser με τις πρώτες εικόνες από το βίντεο για το «River» ανοίγει με την Cyrus σε ασαφή εστίαση, τα μαλλιά της ανεμοδαρμένα, καθώς οι κιθάρες και τα θριαμβευτικά πλήκτρα διογκώνονται για να εισάγουν τον τίτλο του τραγουδιού σε μια γεμάτη οθόνη, με μια κομψή γραμματοσειρά.

Η Miley δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, εκτός από το να επιβεβαιώσει ότι το οπτικό θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή. Αλλά τη Δευτέρα εξήγησε τη λογική πίσω από τη μορφοποίηση της συλλογής, η οποία, όπως είπε, χωρίζεται σε δυο μέρη το «AM και PM» που αντιπροσωπεύουν δύο διακριτές πράξεις το πρωί και το βράδυ. «Το AM για μένα αντιπροσωπεύει την πρωινή ώρα, όπου υπάρχει βουή και ενέργεια και υπάρχει δυνατότητα νέων δυνατοτήτων. Είναι μια νέα μέρα», εξήγησε η Cyrus σε ένα σύντομο κλιπ. «Τη νύχτα, αισθάνεται σαν να υπάρχει μια σαθρή, σπαρτική και ένα είδος βρωμιάς, αλλά μια γοητεία ταυτόχρονα. Το βράδυ, είναι μια καλή στιγμή για ξεκούραση, είναι μια στιγμή για ανάκαμψη. Ή είναι καιρός να βγείτε έξω και να ζήσετε την άγρια ​​πλευρά. Στο Λος Άντζελες, υπάρχει μια συγκεκριμένη ενέργεια στη νύχτα και μπορείς να νιώσεις το πρόβλημα να ανεβαίνει στην επιφάνεια και είναι πολύ εμπνευσμένο για μένα».

Η συνέχεια του LP Plastic Hearts του Cyrus 2020 ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες με παραγωγούς τους Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It και Tyler Johnson. Η τραγουδίστρια του «Midnight Sky» περιγράφει το Endless Summer Vacation ως ένα γράμμα αγάπης προς το L.A. που δείχνει την αυτοπεποίθηση που έχει βρει από τότε που επικεντρώθηκε στην ψυχική και σωματική της ευεξία. Το LP ηγείται από το ισχυρό single του Cyrus και το κορυφαίο στο Billboard Hot 100 chart, το “Flowers”. Μαζί με το άλμπουμ, η Cyrus θα κυκλοφορήσει επίσης την ειδική της για το Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) στο Disney+ στις 10 Μαρτίου, η οποία θα περιλαμβάνει ερμηνείες από τραγούδια από το νέο της άλμπουμ και θα τη δει να επισκέπτεται ξανά το κλασικό της «The Climb» του 2009 περισσότερο από μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του.

🗓️ 09 Mar 2023

Related Articles