Η Miley Cyrus κυκλοφορεί το νέο single «Used to Be Young»

Η Miley Cyrus συνέχισε τις «ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές» της την Παρασκευή (25 Αυγούστου) με το αντανακλαστικό της νέο single, με τίτλο «Used to Be Young».

Το τραγούδι, που κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της, περιλαμβάνει τους ενδοσκοπικούς στίχους στο ρεφρέν: «You tell me time has done changed me / That’s fine, I’ve had a good run / I know I used to be crazy / That’s ’cause I used to be young».

Η Cyrus έδωσε κάποιες πληροφορίες για τη συγγραφή του τραγουδιού σε μια ανάρτηση στο Instagram αποκαλύπτοντας τους στίχους νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, γράφοντας: «Πέρασα τους τελευταίους 18 μήνες ζωγραφίζοντας μια ηχητική εικόνα της οπτικής μου για να μοιραστώ μαζί σας. Έφτασε η ώρα να κυκλοφορήσω ένα τραγούδι που θα μπορούσα να τελειοποιήσω για πάντα. Αν και η δουλειά μου έχει τελειώσει, αυτό το τραγούδι θα συνεχίσει να γράφει καθημερινά. Το γεγονός ότι παραμένει ημιτελές είναι μέρος της ομορφιάς του. Αυτή είναι η ζωή μου αυτή τη στιγμή… ημιτελής αλλά ολοκληρωμένη».

Το “Used To Be Young” σηματοδοτεί το πρώτο νέο μουσικό κομμάτι της 30χρονης σούπερ σταρ από την κυκλοφορία του Endless Summer Vacation τον περασμένο Μάρτιο. Το άλμπουμ, είναι όγδοη στούντιο προσπάθειά της, έκανε το ντεμπούτο της στο Νο. 3 του Billboard 200 και έφτασε μαζί με το δικό του Backyard Sessions μέσω της Disney+.

🗓️ 25 Aug 2023

Related Articles